Kartą bandžiau tai padaryti ir nelabai sekėsi, bet štai ką man davė tiekėjas! VĖL MAN KAŽKAIP NEPAVYKO IR NETURIU SUPRATIMO, KODĖL.
!!!!NEPRIIMKITE TO KAIP TIKRO PATARIMO. TIESIOG DALINUOSI TUO, KĄ MAN DAVĖ TIEKĖJAS IR KAS NEPAVYKO IŠ PIRMO KARTO!!!!!
Pagrindinė medžiaga 1 kg Nežinau, kas tai yra.
DMF CAS 68-12-2 3L
850 g kalio karbonato CAS 584-08-7
5bromo-1pentenas 500g
1 žingsnis
Į mašiną įpilkite DMF ir pradėkite maišyti, tada sudėkite visą pagrindinę medžiagą.
minučių, įdėkite 850 g kalio karbonato ir įjunkite kaitinimą, palaikykite kaitinimo greitį
300-380.Išjunkite kaitinimą, kai jis pasiekia 55 laipsnius.
P. S.: Kalio karbonatas nenuskęs į dugną, jei pakankamai sureaguos.
2 veiksmas
Minutę maišykite ir lėtai, lašas po lašo, pilkite bromo penteną.
temperatūra lėtai kils.
3 veiksmas
Kai brompentenas visiškai įmaišomas. Stebėkite mašinos temperatūrą ir įjunkite
palaikykite 85-90 laipsnių temperatūrą 3-4 valandas.
4 veiksmas
Po 3-4 valandų išjunkite kaitinimą ir palaukite, kol mašina atvės iki kambario temperatūros.
norite atvėsinti greitai, įdėkite ledo kubelių.
5 veiksmas
Kalio karbonatą reikia visiškai nuplauti. priešingu atveju paruošto kalio karbonato grynumas
Kalio karbonatas tirpsta vandenyje.
kalio karbonatas jau išplautas vandeniu.
Indelyje paruoškite ledinį vandenį (4-5 kartus DMF), ledinis vanduo - tai susmulkintas ledas su
įpilkite atvėsintą reakcijos skystį į ledinį vandenį
Pradės atsiskirti balta arba šiek tiek geltona spalva.
Praėjus 30 minučių po to, kai visas atvėsintas reakcijos skystis bus įpiltas į ledinį vandenį, lėtai maišykite
100 ritinėlių per 2 minutes.Kartokite šį procesą tris kartus, kol plovimo vandens PH bus 7 arba
tada filtruokite kietąją medžiagą.Baltų miltelių filtravimo pyragas yra galutinis produktas.
6 veiksmas
Išdžiovinkite kietąją medžiagą, ji gali būti džiovinama natūralioje temperatūroje