4MMC laisvoji bazė su HCl / acetonu nereagavo

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Pagaminau 4MMC laisvąją bazę, bet turėjau eiti į darbą, todėl leidau laisvajai bazei būti butelyje 5 val., o kai grįžau namo, pamačiau geltoną aliejų, bet labai labai geltoną, todėl paėmiau 10 ml (20 g 2b4m) ir lašinau po lašą HCl, bet lašinau per daug, o kai tikrinau pH, turėjau raudoną spalvą, todėl manau, kad tai buvo 1-2, po to įpylus 50 ml acetono, pH buvo apie 4-5, taigi viskas gerai, bet nebuvo balto pieno, vis dar buvo oranžinis aliejus, todėl nusprendžiau supilti aliejų į pirekso lėkštelę ir laukti rytojaus, šįryt ant lėkštelės pamačiau kristalus, vakare pažiūrėsiu, ar yra pokyčių, ar žinote, kas atsitiko? Kodėl, net jei nebuvo balto pieno, iš tirpalo susidarė 4MMC kristalai?

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Ir nesuprantu, kodėl turiu tiek daug 4MMC, nors naudojau tik 20 g 2b4m https://ibb.co/Dbrvm0Z
gal dėl to, kad leidau laisvosios bazės butelyje, o 5 valandas?

SonicNL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
82
Kokį tirpiklį naudojote?

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
Paprastai rūgštis pridedama su vandeniniu sluoksniu dėl kelių priežasčių.

Pirmoji priežastis, nepraraskite produkto, jis visas patenka į vandens sluoksnį. acetonas ir rūgštis duoda priemaišų, acetonas gana gerai tirpdo mefedroną, o dar labiau - esant rūgšties vandeniui.

Antroji priežastis, jei jūsų ph nukrito net iki 1, išgarinus vandenį, visa rūgštis išskris su vandens garais.

Produkto spalvą, kaip prisimenate, dažnai lemia 4-metilpropiofenono priemaiša bk4 (2b4m). Pastebėta, kad kai ph nukrenta žemiau 6, priemaišos pradeda išsiskirti

Ir kokybiškai išplaukite tirpiklį iš metilamino, tada nebus perteklinio svorio ir nedegins nosies.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
108
kai pamatysiu, kaip gaminate mefedroną, nenorėčiau jo net už dyką. krūvos nesąmonių, kurias rašote masina.
Aš nusipirkau iš to paties vektoriaus ketoną ir turiu grynus baltus miltelius ir didelį efektyvumą. jūs tiesiog nežinote, kaip tai padaryti gerai, ir tai yra sintezė, ir tai yra problema.
Tai chemijos pagrindai, o tu iš to darai Egipto mįsles. xD

Attachments

• df6oqVPJue.jpg
    df6oqVPJue.jpg
    4.5 MB · Views: 345
  • x1HETGvrdO.jpeg
    x1HETGvrdO.jpeg
    5.1 MB · Views: 682
  • mWQS7FngXu.jpg
    mWQS7FngXu.jpg
    4 MB · Views: 336
  • 0wPI2iVtkL.jpg
    0wPI2iVtkL.jpg
    3.8 MB · Views: 335

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
taip man sako žmogus, kuris virtuvėje stikliniuose indeliuose verda mefedroną, vietoj filtro naudoja apatinius drabužius. Man neįdomu, ką jūs manote, jūsų žinių lygį demonstruoja jūsų virtuvės laboratorija. )))

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Vandeninis sluoksnis, jūs turite omenyje viršutinį sluoksnį su metilaminu / vandeniu?

idk kodėl, mano pH nuo 6-7 iki 1-2 su keliais lašais.. Nusipirkau pH matuoklį, todėl tiksliai patikrinsiu pH !

Aš nuploviau acetonu ir mano milteliai yra tokie: https: //ibb.co/Yhk2LKT Taip, jie balti, bet aš matau keletą mažų žalių reljefų.

Bet manau, kad perkristalizuosiu su IPA

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
Po reakcijos viršutinį vandens sluoksnį reikia atskirti metilaminu (jei naudojate dichlormetaną). dichlormetano sluoksnį reikia kruopščiai nuplauti nuo metilamino (bendra taisyklė - daugiau plovimų, bet su nedideliu kiekiu vandens).

Pridedant rūgšties į dichlormetaną, vandens reikia įpilti iš anksto, skaičiuojama 5 ml vandens vienam gramui mefedrono. Neutralizavę laisvąją bazę rūgštimi, atskirkite vandenį (rekomenduoju dichlormetano sluoksnį porą kartų kruopščiai nuplauti vandeniu ir šį vandenį išgarinti, jame vis tiek bus miltelių) ir išgarinkite, taip gausite didžiausią miltelių išeigą. Tada miltelius nuplaukite lediniu acetonu.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
Plastikiniai ph matuokliai nemėgsta organinių tirpiklių , geriau naudoti geras universalias testo juosteles. Man patinka čekoslovakų kalba, labai tiksli.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Nelabai suprantu, taigi jūs man sakote, kad į 4 mmc laisvąją bazę reikia įdėti vandens, o po to įdėti rūgšties? mano HCl rūgštis yra 36-38 %, taigi viduje yra vandens...

Tai yra mano rezultatas, kurį gavau ankstesnį kartą, kai dariau 4-mmc : https://ibb.co/4mJFQLj

mano pH buvo ne 1-2, o 6-7 (pH testo spalva buvo žalia) ir po to, kai įdėjau HCl iki 6-7, įdėjau acetono ir pamačiau baltą pieną su 4mmc uoliena, tai nėra geras metodas? Nes aš taikiau tą patį metodą šiai sintezei, tik HCl įdėjau daug..

Yra tiek daug sintezių, kad nežinau, kuri yra geriausia. 😅

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
Ar galite įvardyti gerą metodą, kurį taikant dėl acetono ir vandens mišinio prarandama daug miltelių?

taip, paprasčiau viską parūgštinti į vandenį, druskos rūgštyje nėra pakankamai vandens, kad būtų galima visiškai išgauti miltelius į vandenį.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
nors darykite taip, kaip žinote, tikriausiai žinote geriau))) mažiau konkurencijos rinkoje)))

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
alkoholis stipriai tirpdo mefedroną. tinka tik kristalams auginti su sąlyga, kad iš motininio tirpalo gausime atgal miltelių likučius.
Etilacetatas išplauna blogas mefedrono priemaišas, be to, jis yra labai chemiškai aktyvus ir jame paprastai yra acto rūgšties.
tik sausas acetonas gerai pašalina priemaišas arba dichlormetanas / dichloretanas (po jų dar reikia skalauti acetonu, chlororganiniai nuodai)

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
norėdami gauti atsakymą, turite parašyti, ką tiksliai darėte.
ps. tema apie mefedroną, o ne apie 3,4-metilendioksi metamfetaminą
sukurti temos geriausią variantą

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
108
Pagaminta mmc nereikia laboratorinės įrangos, kad būtų galima gaminti dideliu mastu, taip pat jei u yra Smart u nereikia.
Dėl dcm yra per daug darbo ir reikia tu daug įrangos.

Attachments

• 9iNWBTZ5VR.jpg
    9iNWBTZ5VR.jpg
    4 MB · Views: 351
  • TrXk6Fd378.jpg
    TrXk6Fd378.jpg
    4.1 MB · Views: 328
  • NGnAy3JOPQ.jpg
    NGnAy3JOPQ.jpg
    4.7 MB · Views: 336

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
filtravimui reikalingi tik apatiniai drabužiai. pūkų keitiklis ir juo didžiuokitės))))
bet rimtai, laboratorinius standartus sugalvojo idiotai, jei klausyti tavęs. EtOAc lol
Etilacetatas hidrolizuojasi į alkoholį ir rūgštį, o tu jam dar ir šarmą duodi))))

Last edited:

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
108
Jei mmc yra teisėta, u gali žaisti su laboratorine įranga.
Bet jei u nori pagaminti 500 kg per dieną, u turi reaktoriaus stiklą 1000 l
tik 100l ir yra brangus. lenkijoje naudokite plastikinį reaktorių 1000l ir sumaišykite mesti acetono rūgštį ir baigti nelegali laboratorija ne Žaisti su gražia laboratorija pagamintas greitai parduoti greitai ir pirkti.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
500 kg jo reaktoriaus 8000 l reikia, jei už vieną darbą.
Kas naudoja 1000l stiklo)))) Tik plieninis arba padengtas PTFE. Kai kas naudoja polietileną, bet į miltelius pateks plastifikatorių.
Gera įranga ir tinkamas gamybos ciklas pagreitina procesą ir pagerina kokybę.
Ne tau mane mokyti, tavo svarstyklės toli gražu ne 500 kg vienu metu ar per dieną, tu išvirsi porą kg ir bandysi pateisinti savo šūdiną virimą, daug lengviau nebandyti didžiuotis šūdais ir juo labiau jų neskelbti. Dabar kažkodėl bandote save pridengti, tai juokinga))))

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
108
Grynasis laisvasis žodynas.

Attachments

• s8MfEw1RQj.jpeg
    s8MfEw1RQj.jpeg
    5.6 MB · Views: 641
  • m4pYgCuWSt.jpeg
    m4pYgCuWSt.jpeg
    4.7 MB · Views: 331

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Tokią spalvą turėjau, kai leidau tirpalą butelyje, o 5 val.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
190
grynas laisvosios bazės bespalvis skystis lol