Kiekvienas žmogus visada gali rinktis, tačiau pasirinkimą už arba prieš lemia išoriniai veiksniai.
Paprasčiausiai atsakyta, kad dėl parahalogeninimo jis subjektyviai iš mano patirties yra kur kas skubesnė ir iš tikrųjų stimuliuojanti medžiaga nei 4-MMC. Aš "tik" padarė 3-CMC ir 4-MMC (3-CMC iš viso kilogramų diapazone, ir 4-MMC ne tiek daug, bet į daug mažesnę toleranciją kiekvieną perdozavimo perdozavimą, nesakau, kad sekti tai, bet mokytis iš savo klaidų ir užkirsti joms kelią)
Na stigma dėl parahalogenintų metkatinonų yra itin didžiulė ir klaidinga klaidinga nuomonė, visko yra, kai kur mažiau, kai kur daugiau, bet tai apskaičiuojama. Mano žiniomis, nėra nė vieno mokslinio darbo, kuriame būtų teigiama, kad metkatinonų para-halogeninimas padidino neurotoksiškumą, kaip ir MMC, abu yra daug mažiau destruktyvūs, palyginti su desoksiofedrinu[metilafetaminu] ar MDMA.
Moksliniuose straipsniuose, kuriuose teigiama, kad šie junginiai smarkiai pažeidžia neurotoksikus, atlikti eksperimentai su tokiomis 4-CMC dozėmis, kurios vis tiek būtų mirtinoje zonoje, ir, žinoma, tada neurotoksiškumas būtų stiprus.
Ilgesnį laiką vartojant bet kokį narkotiką, žmogaus organizmui ir smegenims bus padaryta didelė neurotoksinė, cistoksinė ir apskritai neurotoksinė žala. Kiekvieno žmogaus neurochemija, biologija ir kiti veiksniai skiriasi, vadinasi, rezultatai taip pat labai skirsis priklausomai nuo paciento
Dažniausiai, kalbant apie Rytų Europos regionus, pagrindinis požiūris į šias medžiagas nėra net artimas legalumui, nes jos parduodamos gatvėse daugiausia dėl didžiulės paklausos ir krizės, įvairiais pavadinimais. Žmonių, kurie įsigyja 3-CMC dėl teisinio statuso, į kurį jis patenka, procentas yra labai menkas.
Kiekvienas turėtų nuspręsti, ką renkasi asmeniškai, remdamasis savo patirtimi, kai kurie žmonės pirmenybę teiks MMC, o kai kurie - CMC arba EMC, arba MEC, neįmanoma pasakyti, kas iš jų geresnis, tik ne tada, kai kalbama apie savo asmeninius pageidavimus.