pašildote vandenį iki 80C, ištirpinate jame savo produktą (santykis 1ml ir 1g), tada supilate tirpalą į termosą. sandariai uždarote termosą ir paliekate ramybėje 2-3 dienas. po kurio laiko atidarote termosą, išpilate iš jo vandenį, iš termoso dugno išimate kristalus (tai yra gabalėliai, kaip jūsų nuotraukoje).
Aš darau taip, kaip Jūs sakote, bet po 2 dienų niekas nesikristalizavo termosas buvo uždarytas. atidariau ir po 15 minučių greitai susikristalizavo kodėl taip atsitiko ?
Matyt, dviejų dienų nepakako. tirpalas neturėjo laiko pakankamai atvėsti. bet tai labai geras ženklas. Jūsų termosas puikus. pabandykite jį palikti 5 dienoms. Esu 100 % įsitikinęs, kad rezultatas jus labai nudžiugins. Aš kalbu rimtai. tiesiog pabandykite ir nesigailėsite kristalas bus didžiulis!!!
tai štai kaip. gavote persotintą peršaldytą tirpalą. bet kristalizacijos centrai negimė (pritrūko laiko). atidarėte termosą, sutrikdėte tirpalą ir įvyko lavininė kristalizacija. viskas yra būtent taip, kaip tokiais atvejais turėtų būti. vadinasi, viską padarėte teisingai. tik reikia duoti daugiau laiko