Question 3MMC ir 4MMC kvapas?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Pradėjau žiūrėti dokumentinį filmą apie 3MMC, ir pardavėjas teigė, kad jis neturi 4MMC būdingo "katės šlapimo" kvapo ir kad kai kurie žmonės dėl šios priežasties renkasi 3MMC.

Ar tai tiesa? Ar 3 MMC neturi kvapo arba turi labai mažą kvapą, palyginti su 4MMC?

Kas sukelia 4MMC kvapą? Spėju, kad tai sintezės metu susidaręs šalutinis produktas?

hotelier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Tiesa, kad 3-mmc yra kur kas mažiau kvapnus nei 4-mmc, dar žinomas kaip mefedronas. Be to, jie kvepia visiškai skirtingai:

Kalbant apie 3-mmc, artimiausias dalykas, kuris man ateina į galvą, yra tam tikros rūšies medicininis gipsas (vokiškas prekės ženklas "Leukoplast" ;)).

Kalbant apie 4 mmc "katės šlapimo" kvapą:
Aš naudoju meph nuo 2009 m., o su katėmis gyvenu dar seniau, ir, tiesą sakant, man katės šlapimo kvapas yra analogija, kurios niekada nebūčiau sugalvojęs... ;)

Tikrasis iki uždraudimo buvęs meph (blizgantys balti cukraus kristalai) didžiąja dalimi turėjo tą kvapą, kurį turi kai kurie geležinkelio bilietai ar banko išrašai, kai jie ką tik ištraukti iš spausdintuvo (ne namų ar biuro spausdintuvo, čia kalbama apie viešuosius bankomatus ir bilietų terminalus).
Dar pridėkite lengvą chloro tablečių (skirtų plaukimo baseinams) dvelksmą ir viskas!

...tikriausiai kažkokie pirmtakų arba reksavimo tirpiklių likučiai (kurių negaliu nurodyti), nes atlikus tinkamą rekristalizaciją kvapo beveik nelieka.

Kalbant apie visus po draudimo pagamintus mefus, kuriuos man teko bandyti, mano aprašytą kvapą dažniausiai nustelbdavo agresyvūs kanalizacijos valytuvo tipo kvapai, taip pat bet kokio sintezatoriuje naudoto tirpiklio likučiai, be to, tas ašaringai kartokas ir aitrus bromo dvelksmas :/

Methylated

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
^ Kaip ir pirmiau,
Tačiau daugelis "Meph" partijų, kurias turėjau anksčiau, buvo su grandinių plokščių kvapu. Sudegusių spausdintinių plokščių, jei tai turi prasmę.

MMCHAMSTER

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
per pastaruosius 7 metus visi 4-MMC l gavo turėjo gerą katės šlapimo kvapą, kaip 2011 m., bet poveikis buvo dingęs, ir 3-mmc neturi šio kvapo ir jei taip pat nėra gerai, mano nuomone, buvo laikas l prisimenu 2012 m., kai žmonės pardavinėjo 4-MEC kaip pakaitalą, kad šūdas buvo gerai 30min :)

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
718
Jūs visi klystate. 3-MMC ir 4-MMC kvepia vienodai, kai jų grynumas 98 %+
Bet koks nešvarus metkatinonas dėl nesureagavusio bromocetono likučių gali kvepėti kaip "katės šlapimas".
Grynas, kristalinis 4-MMC kvepia vaistais.

hotelier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Taip, kaip jau minėjau, atlikus tinkamą re-X ant 4mmc, kvapo / skonio beveik nelieka... tačiau dauguma klientų to nedaro, todėl sakyčiau, kad ir klausimas, ir atsakymai čia turi savo pagrįstumą...

+Vis dėlto net ir švariausiai atrodantys 4 mmc, kuriuos gavau 2009-2010 m., turėjo tą aiškų kvapą, kaip aprašyta pirmiau, kurio visiškai nebuvo net nešvariausiose riebiausiose 3 mmc partijose, kurias kada nors gavau į rankas (jos buvo labai karčios ir apskritai bjaurios, bet jokio katės šlapimo, spausdinimo plokštės, bilietų spausdintuvo, chloro ir kanalizacijos valiklio kvapo).

Galbūt 2b4m ir 2b3m jau gerokai skiriasi kvapo atžvilgiu? Niekada nesusidūriau su šia medžiaga... ;)