- Reaction score
- 7
Sveiki visi! Norėčiau sintetinti 3-cmc asmeniniam naudojimui. Jį labai pamėgau, bet nebegaliu gauti (nuolatinis sukčiavimas / prasti pakaitalai). Turiu šiek tiek organinės chemijos patirties, pavyzdžiui, paprastų rūgštinių bazių ekstrakcijų ir pan. Peržiūrėjau šį forumą ir yra keletas pranešimų, susijusių su šiuo sintezatoriumi, tačiau negalėjau rasti tvirto rašymo, Tiesiog negyvos temos ir nuorodos į kitus pranešimus, kuriuos nebuvo lengva sekti tokiam naujokui kaip aš.
Štai reagentai, kuriuos iki šiol sukaupiau savo projektui:
2-bromo-3'-chloropropiofenonas (skysta forma)
Dichlormetanas
Acetonas
Metilaminas
HCL 32%
Ar kas nors gali mane nukreipti į gerą aprašymą ar galbūt vaizdo įrašą?
Be to, manau, kad pirmą ar antrą kartą atlikdamas šį procesą padarysiu klaidų. Taigi, kad praktikuodamasis nešvaistyčiau reagentų, kokie yra geri minimalūs kiekiai, nuo kurių galėčiau pradėti, konkrečiai su 2b3c? Ar galiu pradėti nuo 5 ar 10 ml? Tada likusią dalį reguliuoti pagal molinę masę?
Ačiū iš anksto!!!
Štai reagentai, kuriuos iki šiol sukaupiau savo projektui:
2-bromo-3'-chloropropiofenonas (skysta forma)
Dichlormetanas
Acetonas
Metilaminas
HCL 32%
Ar kas nors gali mane nukreipti į gerą aprašymą ar galbūt vaizdo įrašą?
Be to, manau, kad pirmą ar antrą kartą atlikdamas šį procesą padarysiu klaidų. Taigi, kad praktikuodamasis nešvaistyčiau reagentų, kokie yra geri minimalūs kiekiai, nuo kurių galėčiau pradėti, konkrečiai su 2b3c? Ar galiu pradėti nuo 5 ar 10 ml? Tada likusią dalį reguliuoti pagal molinę masę?
Ačiū iš anksto!!!