- Reaction score
- 10
Kísérleteket végeztem winstar patkányokon, és átlagosan, ha összehasonlítjuk a d-meth-et az l-meth-tel, a D-meth jobb az étvágycsökkentés és a dopamin felszabadulás szempontjából. De a zsírégetés szempontjából azt láttam, hogy a patkányok sokkal aktívabbak és rövidebb idő alatt több súlyt veszítenek az L-metamfetaminnal a megnövekedett noradrelinszint miatt + a májuk mentes volt minden típusú zsírtól.
Az elhízott emberek, akiknek NAFLD-jük van, hetek alatt megszabadulnának tőle.
Például az l-szelegin átalakul l-metamfetaminná, és sokan használják a mao-b gátlásra, mégis a kevésbé kívánatos sztereoizomerré KONVERVÁLódik.
Az "oneliners" kérjük, ne válaszoljon: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , please care to developate & share your thoughts.
Az elhízott emberek, akiknek NAFLD-jük van, hetek alatt megszabadulnának tőle.
- Tehát ez elvezet engem a kérdéshez, hogy miért hajlamosak az emberek nem szeretik az L-metamfetamint? Azért, mert az intravénás l-metamfetamin rosszabb?
Például az l-szelegin átalakul l-metamfetaminná, és sokan használják a mao-b gátlásra, mégis a kevésbé kívánatos sztereoizomerré KONVERVÁLódik.
- Ismétlem, miért nem használják többet a d,l-metamfetamint? Azért, mert a d-metamfetamin termeli a legtöbb függőt? Mi az oka ennek?
Az "oneliners" kérjük, ne válaszoljon: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , please care to developate & share your thoughts.