Miért teszik az úgynevezett hatóságok élethivatásukká a kábítószer-használók lebuktatását?

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Nekem úgy tűnik, mintha a hatósági személyek aka rendőrség 90%-át az idejük és az adófizetők pénzének arra fordítják, hogy felkutassák a kábítószer-használókat. akik általában le vannak süllyedve, szegények és nem ártanak senkinek! Ez a világ a valóság? ennek semmi értelme, kivéve talán azt, hogy a fő feladatuk az, hogy egy bizonyos csoportot, akik a saját dolgukkal próbálnak törődni, a rendszer alján tartsanak.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Egyetértek, ők nagyjából a kormány kurvái, akiket olyan programért fizetnek, amely senkinek sem használ, csak a gazdagoknak. nem tudom, hogy alszanak éjjelente. gondolom, az átlagember jobban érzi magát, hogy nem szaladgálnak "drogosok", de utálom, ahogyan a droghasználókat démonizálják. a droghasználatomtól eltekintve viszonylag normális ember vagyok, aki hozzájárul a társadalomhoz, de úgy tűnik, az emberek azt hiszik, hogy minden droghasználó gyilkos/bandatag/akármi.

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Az ellenőrzési rendszer úgy van beállítva, hogy mindenkit szétzúzzon, aki drogokat használ vagy terjeszt. kivéve a Pfizert és az ilyen típusokat, ez egy teljesen visszás rendszer a mi szemünkben durva, de a keresztények uralják ezt az országot! és többnyire a táplálkozás előtti hitük alapján. nem akarom támadni senkinek a felsőbb hatalomba vetett hitét, de ezek a fickók a bíró, az esküdtszék és a vádló.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Igen, egyszer próbáltam beszélgetni anyámmal a pszichedelikusan támogatott terápiáról, és ő azt mondta, hogy "de kit érdekel, hogy segít-e az embereken, ez illegális és helytelen." Próbáld meg ezt elmondani azoknak az embereknek, akiknek nagy hasznát vennék. a szorongó embereknek és az ilyeneknek.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Igen hallucinogének a legkevésbé károsak és a legpotenciálisabbak. De túladagolhatod az 5meoDMT-t.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Fogalmam sem volt róla. Vannak olyan rcs és shi is, amik megölhetnek, de nem tudom, hogy ez számít-e.

• Love
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
RC easy(nagyon erős mikrodózis) OD KIllers: 5meo-dmt, Nbombs, Noids (többnyire modern)

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Ahogy George Carlin mondta: "Ez egy biiig... [tekintélyes, exkluzív - mindenható] ...klub. És te nem vagy benne".
Az egésznek a képmutatása az, ami miatt vörösre festem a szemem. A nagy gyógyszergyártók alapvetően azt csinálnak, amit akarnak. Az emberek meghalhatnak, megsérülhetnek vagy megbetegedhetnek a termékeiktől és a hanyagságuktól. Néhány embernek kártérítést fizetnek a hallgatásukért. Ha túl nagy a zűrzavar ahhoz, hogy megfékezzék, akkor jön a csoportos kereset, ami jellemzően feleannyit sem hoz az áldozatoknak, és hírhedt arról, hogy pazarolják az időt, és kifutnak az időből. A végén kap egy kis pénzt, és legrosszabb esetben valószínűleg nullszaldósak. Amint láthatod, ezeknek az embereknek csak ez számít... a pénz. Semmit sem oldanak meg, és máris készen állnak a potenciálisan káros termékek következő sorának piacra dobására.

Ha az USA-ról beszélsz, a keresztények egészen biztosan nem uralkodnak ezen a helyen. Mindannyian csak egyre távolabb sodródunk az istenségünktől. Az USA, az EU, az egész ENSZ. Mindegyiket ugyanaz a csoport vagy családok irányítják. Alcsoportokra és frakciókra osztva, bár talán nem értenek egyet a működési módjukat illetően, végső soron ugyanazért a célért dolgoznak. Az összes civakodás és konfliktus csak füst és tükör, hogy azt az illúziót keltsék, hogy még mindig van szabad választás, vagy bizonytalanság, és hogy a szavazataink számítanak, vagy valami ilyesmi. Ezt a tervet már több száz éve mozgásba hozták. Ez egy másik történet egy másik alkalommal.

A bűnüldözés az a kartell, ami miatt igazán aggódnunk kell. Ami engem illet, ők a szervezett bűnözők legnagyobb csoportja. Gengszterek jelvényekkel. Mindannyian összetartanak és fedezik egymást. Eközben az emberek eladják a szomszédjaikat, minden ok nélkül, csak azért, mert talán "illegális tevékenység" gyanúja merült fel bennük, és "ez a helyes dolog".

Gyakran megállítanak a rendőrök, és amint rájönnek, hogy ki vagyok, elkezdik a "kicsit furcsán viselkedsz, vettél el valamit? miért nézel így?" "egy olyan területről lépsz ki, ahol nagy a drogterhelés" "mennyit vettél el, honnan szerezted stb. stb." Én mindig csak azt mondom... "Nem tűntek el valahol gyerekek vagy valami hasonló? Nem tudnának valami tényleges jót tenni a társadalomért, ahelyett, hogy a kevésbé jómódú embereket zaklatják." Mint adófizetők, azt gondolnánk, hogy több beleszólásunk van a bűnüldöző szervek politikájába és tevékenységébe, abba, hogy mire fordítják az idejüket és az erőforrásaikat.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
A zsaruk csak próbálnak feljebb lépni a ranglétrán. Nem hiszem, hogy egy csomó zsarut igazán érdekel a felhasználó, de a letartóztatások segítenek feljebb lépni egy osztályon vagy ügynökségen belül.