- Reaction score
- 2
Üdvözlöm! Bemutatkozom azzal, hogy a modafinil rabja lettem, mert kb. egy év folyamatos használat után (200mg/nap) valahogy nem működött. Így feljebb emeltem azokat, eltelt fél év és most már naponta több tablettát szedek. Úgy tapasztaltam, hogy nagyobb dózisban a hatása kezd hasonlóvá válni az amfetaminokéhoz. De több okból kifolyólag nem tudom így folytatni a modafinil szedését. Eredetileg a szakorvosom a stressz okozta általános fáradtság ellen írta fel nekem, de most már nem akarja, hogy tovább szedjem, mert fél a szív- vagy agykárosodástól.
Ezért arra törekszem, hogy saját magam állítsak elő amfetamint vagy metamfetamint. Szükségem van rá, hogy elvégezzem a dolgomat.
Nulla laboratóriumi felszerelésem van, de bármit be tudok szerezni, ami szükséges. A kémiai ismereteim kevés, de elolvasom a könyveket és az összes itt megadott információt. Megvan a szükséges hely a laboratórium felállításához. Nem vagyok hajlandó az utcán vásárolt szarságokat megvenni.
Hol kezdjem el?
Ezért arra törekszem, hogy saját magam állítsak elő amfetamint vagy metamfetamint. Szükségem van rá, hogy elvégezzem a dolgomat.
Nulla laboratóriumi felszerelésem van, de bármit be tudok szerezni, ami szükséges. A kémiai ismereteim kevés, de elolvasom a könyveket és az összes itt megadott információt. Megvan a szükséges hely a laboratórium felállításához. Nem vagyok hajlandó az utcán vásárolt szarságokat megvenni.
Hol kezdjem el?