Question Mi a teendő most az acetonban kevert mdma freebase-zal (a HCL gázzal történő teljes kudarc után)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Körülbelül 800 ml mdma freebase-t kevertem 8 L hideg acetonban. Aztán kellett volna savasítani száraz HCL gázzal, de teljes kudarc volt, nem 1 buborék HCL érkezett a lombikba a mdma freebase acetonban...
Az acetonban lévő freebase-t tarthatom a fagyasztóban vagy romlik?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Az én beállításom 3 műanyag vödör volt, amelyeket műanyag csövek kötnek össze. A 2. számú műanyag vödör egy üres vödör volt, egy csapda, ha a 3. számú vödörben lévő szabad bázis beszívódott.

Az első vödörbe 800 g kalcium-kloridot tettem. Rátettem a vödörre a fedelet, és az egyik előre elkészített lyukon keresztül kiöntöttem a sósavat. Nem volt reakció! Nem volt 1 gázbuborék az acetonban lévő mdma freebase-emben.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Érdekes szegmens kényelmesen 4:20-tól kezdődik
Nem kell fancy, a nem szárított hcl-gáz használatával még mindig termék lesz, összpontosítson arra, hogy ezt lefelé kapja, mint talán gondolkodjon a szárítócsövek hozzáadásáról a munkaoldathoz.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
De hogy a kénsavval? Próbáltam a HCL-t kalcium-kloriddal szárítani, és nem működött. Így a muriatikus savat közvetlenül az mdma szabadbázisba adtam acetonban PH 6-7-ig, és a fagyasztóba tettem.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
A HCL-savat nem lehet kalcium-kloriddal szárítani.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
A CaCl és a HCl(aq) nem lép reakcióba HCl(g) létrehozásával. A gáz szárításához is át kellene vezetni a szárítóanyagon, nem pedig beletenni a reakcióba. A HCl(g) előállításához H2SO4 és száraz NaCl (vagy CaCl, ha valóban használni akarja) segítségével végezheti el. Az MDMA-nak gond nélkül meg kell tudnia ülni az acetonban, amíg nincs más vegyszer az oldatban. A HCl(aq) hozzáadása az oldatodhoz a só kialakulását fogja okozni; azonban egy csomó vizet is hozzáadtál, amelyben az MDMA oldódni fog. Előfordulhat, hogy a fagyasztóban kicsapódik némi termék, de a legtöbbje oldott marad. Hogy szépen fogalmazzak, kicsit elbasztad lol. Feltételezem, hogy nincs rotovapod vagy akár vákuumszivattyúd, így a legjobb tanácsom az, hogy szerezz egy elektromos takarót, egy nagy tálat és egy ventilátort. Öntsd az összes oldatot az edénybe (ha nem fér bele, akkor adagokban is megteheted), tedd az elektromos takaró tetejére, és fújd rá a ventilátort. Tedd ki a szabadba vagy valahova, ahonnan a gőzök el tudnak távozni, és várd meg, amíg elpárolog. A ventilátor és a gyengéd hő felgyorsítja. Ha túlságosan felmelegíted, akkor el fog bomlani. Légy türelmes. Miután az összes oldószer eltűnt, MDMA HCl maradványa marad.
Sok szerencsét!

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Igen, van desztillációs berendezésem és egy kis vákuumszivattyúm, amit az ebayről vettem 12 euróért 15l/min. Nincs szükségem az elektromos takaróra! És már gyűjtöm a kicsapódott mdma-t.

Most az mdma-t vízzel kevert acetonban van. Az acetont le fogom desztillálni és utána gondolom a legjobb módszer a sav-bázis extrakció készítése?
Először is összekeverem a szennyezett oldatot vízzel, nem poláros oldószerrel, mint a metanol és a hcl. Az mdma só a vízben feloldódik, de a nem poláris oldószerben nem. A metanolos réteget eltávolítom.
Ezután vizet adok hozzáNaOH-val és metil-kloriddal, az mdma szabad bázis a metilén-kloriddal együtt az aljára megy, és eltávolítom a vízréteget.
Tanulmányozom a sav-bázis extrakciót, ez így helyes?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Megpróbálhatná akkor inkább vákuumdesztillációval eltávolítani az acetont. A szivattyúja elég gyenge, de egy kicsit segíteni fog.
A sav-bázis extrakció is egy járható út. A metanol keverhető a vízzel, így nem fog külön réteget képezni. Ha van DCM-ed, az is működik, de a metanol nem. El kell távolítania az összes acetont, DCM-et kell adnia a vízhez, és utána szét kell választania, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket. Adjon hozzá NaOH-t és még több DCM-et. Most az MDMA a DCM rétegbe fog átmenni. Párologtassa el a DCM-et. Oldja fel újra IPA/toluolban vagy más olyan oldószerben, amelyen át tudja vezetni a HCl(g)-t. Ezután szűrje le a terméket.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Az aceton-FB keverékből acetont párologtattam el. Ez nem nehezebb, mint elpárologtatni a pet-étert a bázis extrakció után. És a boliling point is kisebb.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell megfelelően gázosítani, akkor egyszerűen csak a sav és egy kis mennyiségű dH20 segítségével elérheti a pH 6-7-et, és hagyja, hogy a víz lassan elpárologjon, hogy megkapja az MDMA HCl-jét. Egy nem poláros oldószer (Toulen, Xylene, DCM stb.) jól oldottan tartaná a freebase-t, és ehhez hozzáadja a HCl-t (a freebase megfelelő tisztítása / mosása után) bázikus / vízzel, sóoldattal vagy bárhogyan is dönt, hogy tökéletesítse azt szükség szerint.

Vagy egyszerűen csak elgázosítja. Őszintén szólva soha nem használtam gázt acetonra, amelyben freebase van, de xilollal és éterrel sok gázosítás történt. Mindkét mód elfogadható, hacsak nem sietsz vagy valami.

Szívélyes üdvözlettel,
Ali