Számomra a helyi kapcsolatok a legjobbak erre, de lehet, hogy Önnek nem. Én olyan helyeken vásárolnék, amelyek ipari technológiai berendezéseket vásárolnak és újítanak fel. Sokszor szeretik a készpénzes üzleteket, mert nagy tételeket vásároltak árveréseken a bezáró termelőüzemektől, és nem minden készletet számoltak el.
Ha komolyan gondolja, bölcs lenne, ha végül maga is ilyen szolgáltatóvá válna, vagy valakit elhelyezne ebben a szerepben. Ez valójában egy elég jó üzlet. Meg fogja találni a nagy aukciókat, amelyek szerepelnek, és lehetővé teszik, hogy egy túrát tegyen a létesítményben, hogy aztán ajánlatot tegyen. A fickómat a generátorok érdekelték, és a laboratóriumi üveg mindig utólagos gondolatként nézett. Szinte ingyen volt. Beszélek 22L, 50L lombikok néha reaktorok, heidolph felső keverők... stb.
Néhány példa a LabX-en található. Nem feltétlenül ajánlom, hogy vásároljon arról az oldalról, sokszor tettem, de nem voltam az USA-ban, és hiteles üzleteket kaptam.
Ezek a használt technológiai berendezéseket értékesítő srácok a végén kapcsolatba lépnek a rendőrséggel, amikor a cégük adatait végül egy lebukott droglaborban találják meg. Ezt szem előtt kell tartania és óvatosnak kell lennie.
Óvatos lennék a vadonatúj reaktorok és technológiai berendezések vásárlásával a fejlett országokban, mint Kanada és az USA. Ismertem egy megfelelő engedélyekkel és valódi vállalkozással rendelkező magánszemélyt, aki egy Calgary, Alberta állambeli cégtől vásárolt egy több mint 50 000 dolláros reaktort, és nyomozást indítottak ellene, majd letartóztatták. (Ephedrin kivonásával foglalkozott efedrából)
Ezért van az, hogy még egy "álca" is, ahogy egyesek hiszik, lehet illúzió. Banki átutalással fizetett az üzleti számlájáról, és minden rendben volt. A cég átvette a pénzét, teljesítette a megrendelését, és az információt továbbították a rendőrségnek. Számukra ez egyszerűen egy nyom, amit érdemes kivizsgálni.
A legbiztosabb, ha az élelmiszeripari/kozmetikai és nem gyógyszeripari technológiai berendezéseket nézzük meg. Alapvető keverőtartályok a tej/sajt és a kozmetikai termékek iparában kaphatók. Ezeket az Ön igényeihez igazítva lehet módosítani, vagy úgy is lehet használni, ahogyan vannak. Ezek valóban nem drágák, de nem olyan ellenállóak.
Tehát amikor nagy mennyiségben dolgozik, el akar kerülni bizonyos palacknyakakat, mint például a hőalkalmazás és a nyomás alatti munka, gáz atmoszféra stb.
Ezért találom mulatságosnak ezeket a katalitikus hidrogénezéssel kapcsolatos ötleteket a valóban nagy léptékben.
Most a P2NP -> P2P, talán NaBH4 vagy Fe/HCl segítségével. Az utóbbihoz hőre lesz szükség. Használhatsz propán fűtőberendezést, feltéve, hogy nincsenek oldószerek a közelben. Ha a vizet 80C körüli hőmérsékletre hozod, a sav hozzáadása úgyis felviszi a hőmérsékletet.
Ha először lép be ebbe a kísérleti üzem világába, szerezzen be egy nyitott, 220 literes, epoxi bevonatú fémdobot, egy dobmelegítőt, egy hordókocsit és egy hordó feletti keverőt. Szüksége lesz egy perisztaltikus szivattyúra és megfelelő csövekre is.
Ezután meg kell nézni egy gépész, és próbálja meg a tetejét módosítani, hogy javítsa a karimát, valamint találjon egy jobb O-gyűrűt, amely vegyi anyagokkal szemben ellenálló. Vagy csak egy új felsőt kell készíttetnie. A keverőlapátot epoxi bevonattal kell bevonni vagy speciálisan kell elkészíteni, hogy a vasat megfelelően mozgatni tudja.
Ha nem akar mindezzel bajlódni, ez a rendszer keverés nélkül is működik az Al/Hg csökkentésére.
Ismét elindulok, és egy blogban végződik.
PM nekem, és megadom a dob és az összes tartozék linkjét.