Érdekes.
Bár a megosztás úgy tűnhet, mintha valamit jól elégetne, valójában mindkét irányba működik.
A megosztással nyers tollal tesztelheti, hogy bárki meg tudja-e törni.
Eddig szeretem ezt a módszert használni.
Én valójában vásárolok kripto, mint XMR, készpénzzel, regisztrált valami, mint AgoraDesk, LocalXMR.
Ezután hozzá, hogy XMR az én nem letéti pénztárca, amely funkciókat regisztrálni a kereskedelemhez.
Pl.
CakeWallet.
Aztán onnan küldök ki, lépésekben.
Ha szükséges, hogy később készpénzre váltsam.
Visszaküldöm az XMR-t a Cake tárcámba, átutalom az XMR-t BTC-re a Cake-en, így láthatóvá válik, hogy legálisan szereztem a Cake-en keresztül, néhány XMR-rel, amit legálisan vásároltam a Localon vagy az Agorán.
Ez működik az eladók, pl. meg kell cserélni őket BTC az XMR, használja a DeX, mint InfinityExchanger, amely a legolcsóbb legalacsonyabb díjak, stb. Küldje el ezeket az XMR-t a Cake-nek, és cserélje el BTC-re.
Miután vásárolt XMR a Local vagy Agora küldeni Cake küldeni, és néha vissza a kereskedelem BTC néz ki legális és nem emeli semmilyen böngészés még a Cake csapat.
Elméletileg ezt addig csinálod, amíg a ToS vagy a szabályozás ismét meg nem változik.
Még találtam keresztül Cake, akkor lehet vásárolni ajándékkártyák, néha Visa vagy Mastercard.
Most úgy néz ki, hogy csak részt veszel a kriptoszférában, ajándékkártyákat vásárolsz, XMR-rel, amit legálisan vásároltál a Local vagy az Agora segítségével. Érted, mire gondolok?
Persze csak egy a sok lehetőség közül.
Türelmesnek lenni és a Local vagy Agora XMR-t listázni kuplung, mivel a végén te vagy az, aki a díjakat stb.