Question Melyek azok a webhelyek, amelyek gombaspórákat árulnak, és Kanadába szállítanak?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Tudja valamelyikőtök, hogy tudtok-e olyan oldalakat, amelyek Kanadába szállítanak, és amelyekről gombaspórákat vásárolhatok, lehetőleg valami hasonlót, mint a sporeworks?
Köszönöm

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Mi a jogi státusz Kanadában? Az Egyesült Államokban egyáltalán nem szabályozzák. Sok gombafajt és -törzset termesztettem, és csak 1 alkalommal vásároltam 1 spóra alatt 1 alkalommal. Ez az Atantis #7 volt, ami szerintem valószínűleg a Mexicana-ba került vissza, mivel ugyanazok. Ajándékversenyeken ingyen kaptam és sokat cseréltem. Csak részt kell venni a gombafórumokon és egy kis idő után az emberek csak úgy adnak vagy cserélnek veled. Te árak azokról a helyekről minket Ludacris. 15 évvel ezelőtt eladtam lenyomatokat Workman-nek $5/PC-ért, és ő ezt 5-10 fecskendőre váltotta, ami akkoriban $18/PC volt.
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Ezek funkyak! Ezek kockák? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ezek a Calocybe indica.behindvthstbis az áramlási motorháztetőm bacticinerator és bármi, amit ott láthat. Egy időben 1000 dollárnyi cuccom volt.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
itt legálisak a spórák, és van néhány shroom diszpenzárium a város közelében, ahol élek, de nem árulnak spórákat.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
SZÁRÍTOTT gombákból IS lehet gombát termeszteni. Mindössze néhány steril tamponra és steril vízre van szüksége. A tampont belemártja a vízbe, és a lamellákhoz (kopoltyúkhoz) dörzsöli, és rengeteg spórát fog gyűjteni. Csak 2 kompatibilis párosodó típusra van szükség. A párosodási típus a nemmel analóg, de a gombáknak akár 50 párosodási típusuk is lehet. Férfiak nők támadó helikopterek keresztöltözők buldózerek és még 45. Ez az egyetlen módja annak, hogy spórákat szerezzünk néhány törzsből, mint például a péniszirigység vonal. A kopoltyúk olyan szorosan vannak összezsúfolva, hogy a spórák nem tudnak kiszabadulni, és nem termelnek spóranyomatot.
Egy másik módszer, amivel sikerrel jártam, hogy levágok egy darab lamellás anyagot, és egy kiegészített agar petri-csészére teszem. Ezt a lamináris áramlású motorháztetőt 200 dollárért építettem, és ez vitt el attól, hogy bármit is termeszteni próbáltam, ahhoz, hogy képes legyek klónozni bármilyen gombát, amit találtam, és termesztésbe vinni. Ha bármilyen komolyan gombát akarsz termeszteni, szükséged van erre. Sokáig kerestem, hogy ezt 200 dollárért megépíthessem, de akár holnap is megépítheted 400 dollárért.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Íme néhány Psilocybe cubensis gomba. Malabárok és albínó A+-ok. Ezek a képek több mint 10 évesek. Személy szerint nem vagyok nagy rajongója a pszichedelikus gombáknak, de mindenkinek a sajátja.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ezek a Calocybe indica.behindvthstbis az áramlási motorháztetőm bacticinerator és bármi, amit ott láthat. Egy időben 1000 dollárnyi cuccom volt.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
A gombák nagyon jól néznek ki, de nem értem, hogy mire építetted azt az asztalt ? És mit gondolsz a mézes vizes petricsészéről, még mindig nem vettem agar-t.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ezt lamináris áramlású motorháztetőnek nevezik. Ez a füstelvezető ellentéte. Ahelyett, hogy mérgező gázokat és rothadó kémiai szagokat szívna magába, levegőt fúj rád. Alapvetően ez egy házi kemencefúvó, amely a levegőt egy valódi 12" vastag HEPA-szűrőn keresztül fújja. Olyat, amilyet az atomerőművekben használnak, hogy az emberek ne lélegezzék be a radioaktív port. Ez a szűrő a 0,3 mikron méretű részecskék 99,7%-át szűri ki, de a kisebb vagy nagyobb részecskéknél jobban működik.Ez alapvetően minden biológiai lényt kiszűr, kivéve a vírusokat. Tehát kifújja ezt az ultra tiszta légáramot, és ez a levegő kiüti a penész spórákat a baktérium spórákat ECT. Távol. Amíg be tudod tartani az aszeptikus protokollt, addig a szennyezett termesztések a múlté.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw Szigorúan spórás fecskendőket keresek, nem pedig alternatív módszereket a gombák termesztésére, ezért kérem, csak akkor válaszoljon, ha ismer néhány oldalt, vagy tud nekem adni. köszönöm.