Az opioidokkal való 25 éves szedés és foglalkozás után úgy találom, hogy személyenként változik, hogy mi a megfelelő. Néhányan képesek működni és naponta használni negatív mellékhatások nélkül (az esetleges egészségügyi problémákon kívül, mint az én esetemben), mások viszont kicsúsznak a kezükből, és a börtönben, az utcán, naponta klinikára járva vagy halottan végzik. A szigorítás minden bizonnyal súlyosbította a túladagolás problémáját. Ismerek olyan embereket, akiknek a fájdalomcsillapítót visszavágták vagy elvették a fájdalomcsillapítót, miután sok éven át a Dr. által felírt fájdalomcsillapítást kapták, és akiknek jogos fájdalmaik vannak. Ők most nevetséges összeget fizetnek havonta a gyógyszereikért, és kockáztatják, hogy egy fent nyomott tablettát vásárolnak. Minden helyzet más és más. Tudom, hogy az "opioidválságot" irányító emberek és azok, akik eldöntik, hogy mit lehet és mit nem lehet felírni és milyen mennyiségben, több kárt okoznak, mint hasznot. Azok számára, akik fent vagy akár nem fent préselt gyógyszereket árulnak, ha ezt akarják csinálni, béreljenek fel egy vegyészt, vagy tanulják meg maguknak, és csinálják jól. Ha egy tabletta hamisítvány, akkor miért állítja be, hogy úgy nézzen ki, mintha nem az lenne, hacsak nem áll szándékában átjutni valakin. Ha tablettákat préselsz, készítsd el a saját márkádat vagy jeledet, és ne hagyd abba, hogy úgy nézzen ki, mint egy oxy 30, amikor nem az. Ez megnehezíti a valódi tablettákkal rendelkező emberek számára, hogy eladják őket, és a vevők számára, hogy megbízzanak benned, amikor valami igazit akarnak. Ez az a dolog, ami engem a legjobban zavar. Mi a lényeg? Itt van egy oxy, de ez nem igazi oxy... Miért kell annak látszania? Miért hívják oxikodonnak, amikor nyilvánvalóan nem az?