Question A nátrium-nitrát nitritté történő redukálásának módjai

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nemrégiben laikusként elméletet készítettem az amfetaminszintézis lehetőségéről az EU egyes régióiban, és megpróbáltam elkerülni az illegális reagenseket.
Ami ebben az esetben kénsav lenne, amely alacsonyabb százalékban megvásárolható, de koncentráltan kapható,
higany(ii)nitrát, amelyet külön desztillációval lehet előállítani, beleértve az előző kénsavat és a higanyt, amely könnyen beszerezhető.

Most az egyetlen bűnös a nitroetán a P2NP-hez, amelyhez ez az egyén valószínűleg mindent be tudott szerezni, kivéve a nátrium-nitritet.
Eközben a nitrát szabadon hozzáférhető, és utánanéztem a nitritre való redukció különböző módjainak. Azonban egyik sem tűnik túl világosnak vagy következetesnek, és a végső tisztaságok nem tűnnek megfelelőnek, és abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szükség van-e nagy tisztaságra.

Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek tapasztalata kifejezetten ezzel kapcsolatban? Szeretném ismét megemlíteni, hogy ez az egész még mindig elmélet számomra, és semmiképpen sem áll közel semmilyen előkészítéshez, nagyon valószínű, hogy még mindig lehetnek más hibák a megértésemben, feltételezem, hogy szeretnék mindent értelmezni a legális elérhetőség és az eljárás szempontjából. Eddig innen kaptam a legtöbb információt, ezért már most hálás vagyok, bár itt egy kicsit zsákutcába futok.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Ez gyerekes, az idő a legértékesebb, a lehető legközelebb kell kezdeni a késztermékhez, vagy olyan vegyszerekkel kell előállítani valamit, amelyek könnyebben beszerezhetők, a nitrát redukálása időpocsékolás.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
A nitrit alacsony koncentrációban elérhető a pácolt sókból?

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1%, ami durva!

Van néhány reakció, hő és ólom (fúj).

Azt is hallottam, hogy a hő és a kén is működik. Akárhogy is, ezek piszkos reakciók.

Van egy másik OTC út az amfetaminhoz, amely nem megy át a p2NP-n. Megnézted már a p2p-n keresztüli útvonalakat?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Egyikre sincs lehetőség sajnos. Ami a P2P-t illeti, a kis kutatásaimból arra jutottam, hogy ez sokkal jobban szabályozott, mint a P2NP valójában, így bár technikailag importálhatsz P2NP-t Lengyelországból, nincs garancia arra, hogy nem kapsz látogatást.

Tegnap óta valóban találtam egy árust, aki mégiscsak árul nitroetánt az országon belül, és úgy tűnik, nem kéri az EUS kitöltését, ami egy kicsit furcsa. Mivel az acetonhoz, amit szintén kínálnak, azt kéri. Elgondolkodtató, hogy valóban nitrometánról van-e szó, de ez valószínűtlen, mivel az ára így is elég borsos, 100ml-ért 65E körül van.

Ezzel együtt, eltekintve a Nitroethane-tól egy másik boltból származó Nitroethane-tól, a többi reagens valójában nyíltan elérhető az Amazonon ironikusan. Néhányat csak koncentrációra és 2 viszonylag könnyű különálló reakcióra van szükség a higany-sókhoz. De mennyire lenne okos dolog az egészet az Amazonról rendelni, és egyáltalán segítene-e a kevés dolog külön-külön történő megrendelése?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nem hiszem, hogy ez jó gyakorlat. Sokkal jobb, ha különböző platformok és helyek állnak rendelkezésre a reaktánsok beszerzéséhez. Ettől függetlenül a kis személyes mennyiségek általában rendben vannak.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Nos, ha úgy érzi, hogy sok munkát végez, hadd mondjam el, min mentem keresztül...

Az ammónium-nitráttal kezdtem. A nitrát redukciójának legjobb módja a NaNO3 és a NaOH 3:2 molos keveréke, illetve NaOH. Melegítsd a keveréket, amíg meg nem olvad (alumínium serpenyő nagyszerűen működik). Készítsünk 1 mól elemi ként, és adjuk hozzá potom mennyiségben, időnkénti keverés mellett, vigyázzunk, hogy a hozzáadáskor tűz keletkezzen. Miután az összes ként hozzáadtuk, várjuk meg, amíg kihűl. Adjunk hozzá vizet és oldjunk fel mindent és párologtassuk el. A Na2SO4 fog először részt venni. Szűrjük le, kristályosítsuk át, és máris tiszta NaNO2-t kapunk.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ez egy ijesztő folyamat, de a YouTube-on felfedezhető néhány videó erről a folyamatról. Javaslom, hogy nézze meg őket, hogy tudja, mire számíthat.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
A legtöbb def. Az első szintetizátoromhoz mindent otc készítettem. Beleértve a benzaldhidot is. Hónapokig tartott. A legjobb megoldás, ha kész vegyületeket vásárolsz. Persze óvatosnak kell lenni, de a megfelelő opsec segítségével bármit "biztonságosan" megkaphatsz, és még pénzt is spórolhatsz.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Nem tennék olyasmit, amit nem tudnék felskálázni, egy fillérért egy fontot kapok.