Looking for a vendor Forgalmazói tapasztalatok!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Helló srácok! Jelenleg megpróbálok vásárolni néhány prekurzort az ALIBABA-tól. A tapasztalat vad és ijesztő. Nagyon sok üzenetet kaptam az értékesítési képviselőktől, akik RFQ-kat küldtek nekem különböző árajánlatokkal.

Ami leginkább riasztó, hogy néhány értékesítési képviselő olyan inkompetens, nem tudják, milyen vegyi anyagokat kértem a CAS# ellenőrzésével, de gyorsan írni fognak nekem egy árajánlatot, és miután logikus kérdésekkel kirúgtam őket, ez az, amikor elkezdek látni néhány piros zászlót.

Néhány eladó megbízhatónak tűnt, de ahogy a mondás tartja, néhány rossz tojás elrontja a sokat. Már megrendeltem, de a megbízható eladóm nem rendelkezik a fő előfutárral.

Volt valakinek valaha is rossz tapasztalata az Alibabától való vásárlással kapcsolatban?

Kérem, ossza meg tapasztalatait vagy a megbízható kapcsolatot.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Kapcsolatfelvételt nem tudok megosztani, de voltak már rossz tapasztalataim.

A jó eladó legjobb mutatója, ha az eladó nyitott a jó kommunikációra, akár e-mailen keresztül is, és idővel megmutatja, hogy hosszú távú üzleti kapcsolatra törekszik, nem csak egy gyors eladásra.

Milyen fő előjelzőt hiányolsz?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''A jó eladó legjobb mutatója, ha az eladó nyitott a jó kommunikációra, akár e-mailen keresztül is, és idővel megmutatja, hogy hosszú távú üzleti kapcsolatra törekszik, nem csak egy gyors eladásra.

Mintha azonos vagy hasonló gondolatokat osztanánk meg az eladó-vevő kapcsolat tekintetében....! Majd DM-ezek neked a fő előfizetőmről