- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 25
A kérdésem az, hogy ismerek valakit, aki nyilvánvaló okokból privát marad, és nem is fogja csak megosztani a beállítási részleteket, de a beszélgetésekből, ahol véletlenül megemlített dolgokat a működésével kapcsolatban, rájöttem, hogy nagyon unortodox módon dolgozik, mivel nem használ kémiai berendezéseket, hanem kádakat és könnyen hozzáférhető berendezéseket, amelyek nem tűnnek gyanúsnak. A 4mmc tételméretük 3,75kg per KRISTÁLYOS tétel, és ezeket mindennap egész nap csinálják, valószínűleg heti 30-40kg-ig és felette, és ők azok, akiket beszélgetésből dolgoztam ki. Elképesztő számomra tbh.
A kérdésem az, hogy hogy a fenébe tudnák ezt az egészet megoldani, van 2 fickó, akinek kilónként fizet, csak fizikailag nem értem, hogy tudnak ennyit csinálni? Lemaradtam valamiről, 100g-os tételekkel játszom, csak gyakorolok, de még így is nehéz. Bármilyen ötlet, hogy hogyan vagy hogyan nézne ki egy ilyen beállítás, mit használnának stb. Csak zavarba hoz. Bármilyen titkot a szakma, hogy ilyen feladatot hálásan fogadnék. Csupa fül vagyok és nagyon szeretném megtanulni a dolgok csínját-bínját.
A kérdésem az, hogy hogy a fenébe tudnák ezt az egészet megoldani, van 2 fickó, akinek kilónként fizet, csak fizikailag nem értem, hogy tudnak ennyit csinálni? Lemaradtam valamiről, 100g-os tételekkel játszom, csak gyakorolok, de még így is nehéz. Bármilyen ötlet, hogy hogyan vagy hogyan nézne ki egy ilyen beállítás, mit használnának stb. Csak zavarba hoz. Bármilyen titkot a szakma, hogy ilyen feladatot hálásan fogadnék. Csupa fül vagyok és nagyon szeretném megtanulni a dolgok csínját-bínját.