- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 35
Követtem a videót és végigolvastam a teljes utasítást, amikor eljutottam a higany-nitrátoldat beillesztésének pontjához, 5ml (2g Hg + 15ml salétromsav 68% -ból), majd 1 liter hideg víz, akkor kaptam az eredményt, mint a videó, zavaros szürke víz és néhány alumíniumfólia öblítve, mivel a videó és az utasítás említette, hogy az első lefolyás után több vizet kell hozzáadni, és meg kell ismételni a lefolyási folyamatot, így hozzáadok még 1 liter hideg vizet.
Váratlan probléma:
1. ismét zavaros szürke lesz, és sűrűbbnek tűnik a keverék, mint az elején.
2. ezután nagyobb buborékok keletkeztek
3. most, hogy megpróbáltam megérinteni, nagyobb a forrósága, ezért újra kiöntöm, és hozzáadom a harmadik 1 liter hideg vizet.
4. 3 perccel azután, hogy kiöntöttem az összes zavaros szürke vizet, az alumíniumfólia reagál és füstöt termel az egész laborban, a lombik annyira hideg és vízcseppek vannak a lombik felületén.
a P2NP oldatot közvetlenül az első zavaros szürke víz lefolyása után kell öntenem? mert a későbbi reakció úgy tűnik, mint a P2NP hozzáadásának reakciói a videóban.
Váratlan probléma:
1. ismét zavaros szürke lesz, és sűrűbbnek tűnik a keverék, mint az elején.
2. ezután nagyobb buborékok keletkeztek
3. most, hogy megpróbáltam megérinteni, nagyobb a forrósága, ezért újra kiöntöm, és hozzáadom a harmadik 1 liter hideg vizet.
4. 3 perccel azután, hogy kiöntöttem az összes zavaros szürke vizet, az alumíniumfólia reagál és füstöt termel az egész laborban, a lombik annyira hideg és vízcseppek vannak a lombik felületén.
a P2NP oldatot közvetlenül az első zavaros szürke víz lefolyása után kell öntenem? mert a későbbi reakció úgy tűnik, mint a P2NP hozzáadásának reakciói a videóban.