Squat the World - Általános szál

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
54
Ayy! Tudom, hogy talán furcsán hangzik, de im csak kíváncsi vagyok, hogyan néz ki a guggolás az Önök országaiban, és mit gondolnak róla általában.

Mint egy most kevésbé aktív lakásfoglaló/lakástalan ember, csak kíváncsi vagyok, mit gondolsz erről az úgynevezett életmódról, mert nem találok rá jobb szót :)

Szóval... tudasd velem, mit gondolsz, és hogyan látod ezt az életmódot :)

Nagyon hálás vagyok !

.^_^.
AVoCz2eXTZ

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Láttam néhány egyedi ötletet lopakodó táborozással

pshcrmth

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
54
Egyedi? mesélj róla! ;) én voltam lopakodó (nem extrém módon, csak megpróbálom, hogy a helyem nem túlságosan látható) sátortáborozás külterületén nagyváros majdnem 9 hónapig egyenesen, és csak hogy tisztázzuk, én kezdtem novemberben néhány nappal a bday előtt csak néhány napos tábor, és valahogy úgy döntök, maradj otthontalan hosszabb ideig.

és csak hogy tisztázzuk még egy kicsit, abban az időben az idő nagy részében megtartottam a rendes szakács munkámat és az építőipari segédmunkás mellékállásomat. :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Nehéz idők járnak, és az embereknek azt kell tenniük, amit tenniük kell. Szörnyű forgatókönyv, hogy kint vagyunk a szabadban. Ettől függetlenül a guggolás pontosan ugyanaz, mint a lopás, néhány plusz lépéssel, így attól függően, hogy ki a tulajdonos, szeretem vagy utálom. Ha egy magánszemély tulajdonában van az ingatlan, akkor lopsz, és egy személynek teszel rossz szolgálatot, ha ez egy cég tulajdonában lévő ingatlan, akkor inkább olyan, mint a bolti lopás, a lopás kicsinyes, könnyű változata.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
I grew up in a town with a mostly abandoned mental health state hospital, a good 8 or so building on a few hundred acres all connected by tunnels.a few of the buildings still had water going to them and two had electric. My step pops gorilla grew pounds every summer on the roofs honestly to this day might have been the coolest thing I've ever done

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
23
My wet dream of a plan B is to in bed my self as deep into slab city as possible.spending weeks scavenging styrofoam to up cycle into meth