Question Fűszeres segítség

helion60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sziasztok, szeretném megtudni, hogy vannak-e olyan tisztességes fűszer(k2/legal highs) boltok, amelyek szállítanának az EU-ba vagy az Egyesült Királyságba?
2. kérdés az, ha én lenne képes kapni az összes szükséges dolgot, hogy főzni néhány magam (van emberek a keleti eu, aki meg tudja vásárolni, ha elérhető ott, de im nem biztos, hogy milyen termékeket im keres még) ive olvastam sokat ezen a fórumon (nekem fogalmam sincs, amennyire a kémia megy) emlékszem, vissza a napokban használtam, hogy ez a termék úgynevezett damnesia (picture1 & 2), ha lenne egy hely, ahol tudok vásárolni, hogy vagy bárki tud segíteni nekem néhány tippet vagy egy linket egy bemutató, hogyan kell csinálni, Köszönöm.

Attachments

• MW9BRInKvO.png
    MW9BRInKvO.png
    134.8 KB · Views: 257
  • UY9lQqr4DF.png
    UY9lQqr4DF.png
    82.2 KB · Views: 238

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
719
A közelmúltban nehéz volt szintetikus kannabinoidokat vásárolni a dohányzókeverékek gyártásához. Nagyon reméljük, hogy valamelyik felhasználónk képes lesz szintetizáló laboratóriumot szervezni, és noidokat fog értékesíteni.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
ya de annyi csaló eladó, még mindig az utunkon, hogy vegyszereket és tesztelőket vásároljunk, a sebesség váratlanul lassúvá vált.

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Tudja valaki, hogy mit jelent a szállítóm vásárolni ADBB? Nem találok egységes választ.