Vagy mi a helyzet az Advil bevonatával? A szar édes! YUMMY! Amikor elkezdtem szivarozni, és megismertem az összes "ízt", utáltam őket, miért akarok édeset a dohányomhoz? Undorító. Egyszer véletlenül a marhahúsos lo meinem szaftja ráment egy csomag íztelen szivarra. Hosszú történet, hogy miért, de nem vettem észre, és így száradtak meg. AMAZING íze volt, és eltartott egy darabig, mire rájöttem, mi történt. HÚS ízesítésű szivarok! MIÉRT NINCS EZ MÉG MINDIG NEM EGY DOLOG???? Szívj el egy szivart, és mondd, hogy nem lenne jobb íze egy kis szalonnával, lol. Szóval azóta mindenem az ízek és a dolgok UP-ízének megváltoztatása.
Teljes nyilvánosságra hozatal még nem próbáltam a Meth-et, de feltételezem, hogy legalább hasonló a 4MMC ízéhez, mivel ez alapvetően vegyi anyagok? Miért nem egy árnyalatnyi cseresznye vagy valami, ha ez semmilyen módon nem befolyásolja a minőséget? Én (még mindig) nem vagyok vegyész, így nem tudok közvetlenül beszélni erről, így tényleg kíváncsi vagyok, hogy az édességszerű ízek lehetségesek-e bármelyik ilyen drog esetében...
Feltételezem, tudni kell, hogy nem szabad elszívni vagy beadni... Az lehet, hogy rossz lenne... Lehet, hogy most válaszoltam meg a saját kérdésemet... Legalábbis ezen, én még mindig a hús ízesítésű szivarokon gondolkodom...