- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 8
Rázd meg és süsd meg! Barátaim, akiknek vannak javaslataik erre vonatkozóan, megírhatják őket e bejegyzés alá, osszuk meg az eredményeket
ammónium-szulfát 1kg
nátrium-hidroxid 1kg
coleman üzemanyag 1kg
max energier lítium AA
37%-os sósav 1 kg
2 literes szódavizes palack
ibucold c 1 doboz
tylolhot 1 doboz
nurofen 1 doboz (2400 mg pszeudo) először,
60 gramm ammónium-szulfát aodímium-hidroxid 400 ml coleman üzemanyag 1 darab darab 40 másodperc alatt összesen 1 csík lítium
(Én át a gáznyomás palack kupak nyitott és zárt események reakció 25-120 perc színváltozás kék bronz arany stb színeket adok hozzá 2400 mg gyógyszert lassan Aztán rázza meg egy örvényben, és kapcsolja ki))
15-30 perccel a gyógyszer hozzáadása után a reakció csokoládé tejes színű, utána megszűröm és hcl gázosítás, van valami, amit kihagytam?
Mivel most fogom először kipróbálni, az anyagárak és a gyógyszerárak drágák, ezért rázom és főzöm technológiával.
ammónium-szulfát 1kg
nátrium-hidroxid 1kg
coleman üzemanyag 1kg
max energier lítium AA
37%-os sósav 1 kg
2 literes szódavizes palack
ibucold c 1 doboz
tylolhot 1 doboz
nurofen 1 doboz (2400 mg pszeudo) először,
60 gramm ammónium-szulfát aodímium-hidroxid 400 ml coleman üzemanyag 1 darab darab 40 másodperc alatt összesen 1 csík lítium
(Én át a gáznyomás palack kupak nyitott és zárt események reakció 25-120 perc színváltozás kék bronz arany stb színeket adok hozzá 2400 mg gyógyszert lassan Aztán rázza meg egy örvényben, és kapcsolja ki))
15-30 perccel a gyógyszer hozzáadása után a reakció csokoládé tejes színű, utána megszűröm és hcl gázosítás, van valami, amit kihagytam?
Mivel most fogom először kipróbálni, az anyagárak és a gyógyszerárak drágák, ezért rázom és főzöm technológiával.