Question (biztonsággal kapcsolatos) fejlesztések ehhez a fórumhoz

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
@HEISENBERG

Úgy döntöttem, hogy ezt nyilvánosan közzéteszem, mert sokunk számára érdekes lehet.

Az egyik funkció, amit nagyon szeretnék, az valami olyasmi, mint egy időzítő, ahol beállíthatok egy időt, amely után egy adott pn automatikusan törlődik.
A pn megbeszélések sokszor személyesebbek, esetleg személyes információkat tartalmaznak, amelyek segíthetnek abban, hogy a bűnüldöző szervek stb. azonosítani tudják őket.
Ezért azt hiszem, jó kiegészítés lenne az automatikus törlés lehetősége, hogy alacsonyan tartsuk a lehetséges nyomok számát, ha adatszivárgás vagy a fórumba való beszivárgás történik.

Másodszor: a fórumon a fórumon nem lehetett volna a fórumot használni:
A szerver beállításáról: Tudsz átlátható lenni, hogy pontosan milyen userdata lesz naplózva (system footprints, geolocation, ip cím stb....)? Mennyi ideig tárolják ezeket a dolgokat?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Szia. 30 nappal a létrehozását követően minden privát üzenet törlésre kerül. A beszélgetéseket titkosíthatja egy titkos kulccsal. Ezeket a kulcsokat csak addig tároljuk a szerveren, amíg a beszélgetés minden résztvevője meg nem erősíti, hogy a kulcsot megtartotta. Csak a fórum normál működéséhez szükséges információkat naplózzuk, ip címeket, ujjlenyomatokat, geo-t nem naplózunk. Ezen kívül használhatsz egy onion domain-t a még nagyobb biztonság érdekében.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Tegnap este különös dolog történt velem:

A fórumba való bejelentkezéskor nem tudtam üzenetet küldeni vagy hozzászólni a hozzászólásokhoz, és egy üzenet jelent meg, amely szerint az oldal megköveteli a sütik elfogadását.
Feltételezem, hogy ez hiba volt, mert nem jelentkezett újra, amikor új Tor-azonosítót kaptam, de akkor is furcsa volt.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Ha a hiba ismét előfordul, készíthet egy képernyőképet, és elküldheti nekem, de feltételezem, hogy ez a hiba a közelmúltbeli NoScript-frissítésnek köszönhető.

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
thx, nem vettem észre, hogy a postaládám automatikusan megtisztul.

Nos, a PGP egy életképes lehetőség.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Magad is ellenőrizheted, nem találsz 30 napnál régebbi privát üzeneteket.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

A Tor böngésző új frissítése "potenciális személyazonosság-szivárgást" okozó felugró ablakokat okoz! Ezeket a felugró ablakokat figyelmen kívül hagyhatja

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ó, oké, köszönöm, hogy szóltál.

Igazából nem a Tor böngészőből jött felugró ablak, hanem a Breaking Bad dizájnjába volt beágyazva. Még mindig egy felugró ablak, de nem a Torból.
Továbbá csak egy bezárás gomb volt, amire rákattintottam, de semmi olyan, hogy egyetértek vagy nem értek egyet a sütikkel.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Igen, volt egy frissítés az automatikus metaadatok eltávolításáról a személyzetből néhány hónappal ezelőtt.