Question A kokainpor visszaszorítása

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tudja valaki, hogyan lehet elnyomni a kokainport, és mégis megmarad a halszálka? Próbáltam visszanyomni, és tompának tűnik, fénytelenül. Továbbá NEM tettem semmilyen vágóanyagot a termékbe. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Egy hidrolitikus csapágyazott sajtót és egy megfelelő négyzet alakú, 20 mm vastag acéllemezből készült, tömörített fedéllel ellátott négyzet alakú dobozt kell használnia az Ön logójával vagy az Ön által választott bélyegzővel ...
Műanyag fólia és hentespapír, hogy ne ragadjon a fémhez és ne menjen mindenhova.

A legjobb módszer a fényesség eléréséhez a (bórsav) vagy a (micca por) használata, amely jó vágóeszköz a fényesség és a halpikkely hatás eléréséhez.

A legjobb arány, amit találtam
● Tiszta gyöngy 90% 1kg vágatlanul
●220g bórsav
●30g mikropor {gyöngy fehér}
●50g Lidocain
●200g kreatin

Szintén egy kicsit több rúgásért használhat amfetamint egy kicsit több rohanásért, de rajtad múlik, hogy mit akarsz és az embereket fogyasztani...

Ha azt szeretné, hogy egy dízel szag vagy körömlakk szagot lehet fújni kis mennyiségben keverjük össze spray palack, de csak 1-3 permetet, hogy a szag a fogyasztók szeretik!

Remélem, ez hasznos volt

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Szia, próbáltál már bórsavat szippantani? Tetszett?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton mindenki Ausztráliában használja, hogy vágja ott C itt ez a legjobb vágás megy körbe atm nem éget, de amikor mosás vissza oldódik....

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Szia tesó!
Van u egy kép. hogyan néz ki a kombináció a préselés után?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Nem javasoljuk, hogy a BB Forum ártalomcsökkentési politikájának megfelelően vágásokat végezzen és tisztátalan terméket adjon el/használjon.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Mi a helyzet azonban az ultraerős gyógyszerekkel? Például az etazénekkel vagy a kannabinoidokkal.

Nem lenne jobb, ha valójában egy biztonságos és inaktív anyaggal vágnánk őket? A legtöbb drogos túl hülye ahhoz, hogy ilyen erős anyagokat biztonságosan használjon (én is az voltam, így tudom).

(Nem gúnyolódom, remélem nem így jött le, legitim kérdés)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Bocsánat, hogy beleszólok... értsd meg 1 dolgot. vágni akarsz, hogy több pénzt keress. miért nem kérsz jobb árat? szándékosan csak a pénztárcád nevében kockáztatsz mindenféle veszélyt valakinek, aki úgy döntött, hogy hagyja, hogy keress valamit... nézd,, erre nincsenek írott törvények... számíts arra, hogy egy nap valaki okosabb lesz, és ha nincs szerencséd, ez a személy elmebeteg lett az elixeredtől, és letépi a fejed, és a nyakadba szarik...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Az ultraerős anyagok esetében érdemes töltőanyagokat használni a tablettaformákban. A kannabinoidok általában más téma. Olyan drogokról beszéltem, mint a kokain, metamfetamin, amfetamin stb. amelyekkel nem lehet tucat mg-tól az intenzív osztályra vagy a koporsóba kerülni.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Nézd, ha adnál nekem, és rájönnék .. wtf szükséged van egy adag természettörvényre.. bórsav és szar ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hülyeség, hogy mindannyian azt gondolják, hogy a mixxed kokain csillogásának egyetlen módja a bórsav használata.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Ne legyetek mohó fiúk! Adjatok az embereknek jó felszerelést

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
A bórsav nem nagyon közelíti meg a kokain kinézetét. Ez a fickó most vett egy kis 90%-os kokaint, és 54%-os diszkontáru anyagot csinált belőle. Az általa hozzáadott összes súly (500g) most már kokain a bűnüldöző szervek számára, ha elkapják Volt 1 kg kokainod, most pedig 1,5 kg. Ha 75 $/g-ot kérnél a vágott anyagért és 100 $-t a 90%-osért, a legtöbb ember kifizetné a plusz pénzt. Kevesebb súlyt tartottál, nem költöttél időt vagy pénzt a manipulálásra. Az egész ötlet hibás logika. Ha tényleg nem csináltál vele semmit, és csak abban reménykedsz, hogy visszahozod, akkor azt javaslom, hogy tedd valami kicsibe, cseppenként adagolj hozzá vizet, amíg NAGYON NEDVES nem lesz. Valószínűleg grammonként 2cseppet (1/10 ml) és 1 MÁSODPERCIG mikrózd. Ez összehangolja a poláris kokain molekulákat. Ha mégis tettél bele valamit, akkor pufferelni kell ( savval), mert felborítottad a pH-t. Az érvelésemet részletezem, ha kérdezed.