Looking for a vendor A Psychonaut mindig is keresett

helon262

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Üdvözlök mindenkit, nemrég csatlakoztam, és örülök, hogy ilyen nagyszerű forrás áll itt rendelkezésre. A világ jelenlegi helyzetében jó, hogy a nyílt gondolkodás és a vita mentes a cenzúrától és a tiltásoktól. Bár a jövőben elég sok időt fogok itt tölteni, hogy átböngésszem az összes információt az oldalon, reméltem, hogy tudnátok nekem egy kis segítséget nyújtani, hogy találjak egy jó szállítót az LSD, a KOKAIN és a XANAX számára? Nehéz volt végignézni az elmúlt több mint tíz évben, hogy a kábítószerek minősége csökken, míg az áruk emelkedik... A Védelmi Minisztérium és a DEA szarházijai olyan nehézzé tették a kokain prekurzor vegyszereinek beszerzését, hogy az összes kokain, amit az elmúlt években fogyasztottam, szemét volt, amit valami szaros kivonással és előkészítéssel készítettek. És elesnék, ha valaha is képes lennék valódi gyógyszerészeti minőségű xanaxot találni, nem valami préselt szar analóg benzó analógot, ami egy mérgező kutatási vegyszer... Ha valaki ott kint tudna KÉRLEGESEN dobni nekem egy gyógyszeres mentőövet, örökké hálás lennék.