Question Pszeudoefedrin (120mg) tartós felszabadulású tabletták Meth lehetséges ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Levocetirizin (5mg) + pszeudoefedrin (120mg) tabletták vannak nálam. Készíthetek metamfetamint ezekből a tablettákból? indiai vagyok btw.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Ezek a tabletták alkalmasak metamfetamin előállítására. Ki kell vonni belőlük a pszeudoefedrint.
Nem tudom, milyen héjjal rendelkezik, és hogy az efedrin kivonható-e alkohollal.
Ezért én a tablettákból port csinálnék, és mindent feloldanék vízben, NaOH lúgos oldatot adnék nsh 11-12-re, és petróleumétert töltenék bele... az alapot többször kivonnám éterrel, és vízzel kimosnám. A vízből kiszárítanám.
A petróleumétert lepárolnám és a bázist pszeudoefedrin-hidrokloriddá alakítanám át.
Aztán válaszd ki azt a technológiát, amivel metet akarsz kapni.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Örülök, hogy megismerhettem, uram. Szeretnék többet megtudni erről a folyamatról.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tehát végül is szükségem van pszeudoefedrin-hidrokloridra vagy efedrin-hidrokloridra a Meth készítéséhez ? Mert én is kaptam ezeket az efedrin-hidroklorid fiolákat, amelyek mindegyike 30 mg efedrin-hidrokloridot tartalmaz.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Nincs különbség.
A jéghez l-efedrinre vagy d-pszeudoefedrinre van szükség. A gyógyszerek általában a kívánt formát tartalmazzák.
Akárhogy is, metamfetamint fog kapni.
Az ampullákból nagyon könnyen kivonható a kívánt termék. Készítsen vízfürdőt, és párologtassa el a folyadékot egy tányéron, majd mossa ki az efedrin-hidrokloridot vízmentes acetonnal.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
hey hank
Nekem is ugyanez a pirulám van. Van még egy összetevő, ami a buborékcsomagolásra van írva: - Szín - vas-oxid vörös usp-nf. A módszer, amit mondtál, biztosan működik a tablettára? mert a reddit-en kerestem, azt mondja, hogy a különböző tablettáknak különböző módszerei vannak, de az adatbázisuk tisztán amerikai.

A tabletta fizikai leírása - a tabletta 80%-a fehér színű, a maradék 20% pedig világos vörös színű.

Ezt nem értettem
"Az alapanyagot többször kivonjuk éterrel, majd vízzel kimossuk. A víztől kiszárítanám." "A petróleumétert desztillálnám, és az alapot pszeudoefedrin-hidrokloriddá alakítanám át.".

amikor az éter pszuedo-t húz bele. le kell fagyasztanunk, hogy a pszuedo kristályt képezzen, igaz? Mint ahogy a dmt extrakció is történik nps 24 órán keresztül fagyasztva kristály képződik. Ugyanez a helyzet a psuedo-val is? A psuedo HCL, miért kellene étert desztillálni és a bázist újra HCL-lé alakítani?