Question ár kokain

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Szia, hogy vagy szeretném tudni, hogy mik a legjobb árak a tiszta kokain 90%/100% -os tiszta kokain 1kg-tól

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
296
Deals
1
vegyes árak világszerte 👍 hacsak nem tudja, hogy melyik országból kéri, akkor tényleges árat kap.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Lehetséges-e olyan eladót találni, aki személyesen ad el egy kiló kokaint, nem a sötét weben keresztül tudok mozogni egész Európában, de lehetőleg egy spanyolországi vagy hollandiai eladót köszönöm.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
A jelenlegi ár a fő európai csomópontban kilónként jelenleg 30k Hollandia/Belgium, 27-8k Spanyolország.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Lehetséges-e olyan eladót találni, aki személyesen ad el egy kiló kokaint, nem a sötét weben keresztül tudok mozogni egész Európában, de lehetőleg egy spanyolországi vagy hollandiai eladót köszönöm.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Ez a termékmennyiség nem szabad keresni, hogy vásárolni keresztül sötét web különösen nem "személyesen" becouse, hogy lenne hívni, hogy rabolni vagy átverés. Ez csak az én véleményem.
Ha már az üzleti (vagyok azt hiszem, ha úgy gondolja, hogy vásárolni egy kiló), mint ez nem lenne nehéz megkérdezni néhány kolléga, aki a játékban, aki jött a contats, hogy adjon neked, és ugyanakkor, hogy recomention mindkét oldalon. Valószínűleg ez lenne a módja annak, hogy egészséges hosszú távú kapcsolatot.
Ha én vagyok az Ön helyzetében, hogy ez az az irány, ahol én néznék.
Sok szerencsét mindenhez