Question Büntetések az előanyag behozataláért?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Helló tudja valaki, hogy Németországban milyen büntetés jár a bmk 5449-12-7 behozataláért?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nem szabadna illegálisnak lennie, amíg tudom, hogy Kínában legális. És még ha illegális is, akkor is könnyen ki kell tudnia szállni belőle. Amíg keményen elbasztad. Miért kérdezed?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Igen, azért kérdezem, mert a bmk 5449-12-7 már szerepel a listán. Egy kellemes alternatíva.

A 101-39-3 elég jól átalakítható (elméletileg) P2P-vé oxonnal, h2so4-vel

Ezt szeretném kipróbálni, de nem akarok átmenni a vámon, ha elkerülhető.

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Biztos vagy benne, hogy az 5449-12-7 a felsorolt ,az én információm más i most, hogy csak a PMK etil-glicidátok vannak betiltva .

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sajnos nem, figyeljen az apró betűs részekre, sajnos németül.

Attachments

• q0Lek3ZIWc.jpg
    q0Lek3ZIWc.jpg
    2.3 MB · Views: 21

Speedfac

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
én beszélni és olvasni tökéletes Deutsch, vannak írása BMK glicidát és elrejtette CAS szám, de a kis betűkkel lefelé is beszélt a BMK glicidsav, ha ez így van, akkor az igazi tiltott . Ez egy nagy probléma, ha ez talán a kínaiaknak van egy új termékük a p2p-hez .A büntetés az én hazámban a prekurzorokért 3-12 év börtön nem tudom mennyi a büntetés Németországban de biztos, hogy börtön lesz .

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Ok köszönöm úgy hangzik, mint egy magas büntetés, de jó, ha sokan tudják véleményem szerint nagyon nehéz mindig naprakésznek lenni.

Egy valószínűleg jó módszer az alfa-metilcinnamaldehid, jelenleg legálisan elérhető, széles körben olvasott, de még nem tesztelt.

skanderbeg

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
38
Felvettem a kapcsolatot a kínai beszállítómmal. Azt mondta, hogy van még némi PMK a raktárukban, és várják az új BMK-szállítmányokat, de gyanítja, hogy a PMK kiszárad, mert nincs közelgő PMK-szállítmányuk :((( ... De a kínai emberek csúszós kígyók, találnak egy új utat és terméket, és legfeljebb 2-3 hónapon belül reklámozni fogják.