Azt hiszem, itt egy félreértésről van szó.
Azt javasoltam, hogy bizonyos témákat csak a szponzorok számára tegyünk láthatóvá. elsősorban a fórum támogatása érdekében. másodsorban pedig a visszaélések megelőzése érdekében .
<sponzor>ez volt az ötlet</sponzor>
Már majdnem kész vagyok néhány frissítéssel. Egyre népszerűbbek vagyunk, egyre több a spam, így nagyon hamarosan nem lesz elég csak regisztrálni a fórumon, hogy egyszerre használhassuk az összes funkciót. Néhány funkciót az aktivitás "jutalmaként" fogunk biztosítani. A szponzorok és prémium tagok számos extra funkciót kapnak majd, többek között azt, amiről @Saul beszél.
Lesz-e valaha is egy piactér szekció a közeljövőben a fórumba, ahol a szakácsok szintetizált kémiai termékeket kínálhatnának?
Szerintem ez klassz lenne, és lenne értelme, ha az eladóknak át kellene esniük egy auditálási rendszeren, ahol a vegyszereket el kellene küldeniük az adminisztrációnak/vezető csapatnak egy meghallgatásra.
Ahogy Heisein azt mondja, létezik olyan sok szintézis odabent, ami olyan sok pénzbe kerül, fizetsz, és megkapod, amire szükséged van, ilyen egyszerű. Véleményem szerint, ha új ebben az iparágban azt javasolnám, hogy menjen vásárolni hozzáférést.
Nem hiszem, hogy a kezdő vegyészeket érdekelni fogják ezek a szintézisek. Inkább az eladókat és a gyártókat érdeklik.
Például az Ön számára ez a rész érdekes. Ugyanis ebben megtalálja a legális kannabinoid előállításának lehetőségét.