Question Batch-reaktorok online rendelése

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Egy 100 literes szakaszos reaktor online vásárlását tervezem.

Körülnéztem az interneten a tor böngészőn a szakaszos reaktorokat kínáló weboldalakat, és sok, számunkra megfelelő rendeltetésű reaktort találtam. Ezek általában kínai nagykereskedelmi weboldalakon szerepelnek.

Elolvastam néhány más, ehhez a kérdéshez hasonló hozzászólást ezen a fórumon és a következőket tudtam meg:

Rendeljen reaktort egy távoli területen lévő ingatlanra, amely messze van attól az ingatlantól, ahol a szintézist végzi. Vizsgálja át az edényt bármilyen nyomkövető eszköz után. A csapatom tagjai is ezen a távoli területen fognak állomásozni (egy olyan helyet választottunk a vidék közepén, ahol szó szerint senki sincs a közelben), így ha a környéken bármilyen rendfenntartó rendőr megfigyelést végez rajtunk, miközben ezt a terméket kezeljük és a szintézis helyszínére szállítjuk, észre fogjuk venni. Mi magunk is rendelkezünk egy drónnal, így madártávlatból láthatjuk az egész területet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy senki sem figyel minket.

Jók ezek a kínai reaktorok?

Elég jó az opsec-ünk ahhoz, hogy biztonságosan kezeljünk egy reaktort Európában? (Németországban, hogy pontos legyek)

Törvényes-e ilyen reaktorok birtoklása ok nélkül?

Köszönöm minden kedves egyénnek, aki eligazít minket ebben.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ezt a macska-egér játékot szoktuk játszani az amerikaiakkal és a határőrségükkel, amikor megpróbáltuk a présgépeket számban átjuttatni egy kikötőn. Most ez a játék a végtelenségig nehezebb, a technológiai fejlődésnek és annak köszönhetően, hogy az egész EU-nak homok van a farkában a reaktorok miatt. Ha van pénzed, barátkozz össze egy olyan céggel, amely vállal egyedi megrendeléseket üvegfúvásra, lassan dolgozz fel, vagy személyesen (én ezt az utat választanám), vagy online (ez már vázlatosabb, mert egyszerűen továbbíthatják a kérést az fbi-nek, és másnapután már guggolsz és köhögsz), hogy megcsinálják neked a reaktort.

Szintén el tudom képzelni, hogy olvastál a reaktorról az ezen a fórumon készült hozzászólásban, láttál néhány képet, talán egy aukciót egy ilyenre, de ha azt várod, hogy bárki eladjon neked egyet... kurvára megtanulod, hogy mi is egy reaktor valójában, hogyan végzed el a karbantartást rajta, milyen alkatrészek kopnak el a leggyorsabban, milyen korlátok vannak miatta és mit tesz lehetővé, milyen specifikációkat szeretnél a szintetizátorodhoz (az ilyen nagy reaktorokat általában egy adott szintetizátorhoz rendelik, és egyedi dolgokat adnak hozzá), az eladó elvárja, hogy mindent tudj erről. Abban a pillanatban, hogy megkérdezel valami olyan butaságot, mint az, hogy hogyan csatlakoztatod a vizet a reaktorhoz, átkozottul biztos lehetsz benne, hogy jelenteni fogják az Önt, vagy megpróbálják kihasználni Önt.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Csak vegye meg! Vegye fel, és ellenőrizze, hogy van-e benne GPS, ha paranoiás. Az embereim reaktorokat rendeltek Kínából, és megérkeztek. De nem ellenőrizték a GPS-t.
Szintén vegye fel egy olyan autóval, amelyet nem lehet nyomon követni, és a rendeléskor használjon egy új telefonszámot a kommunikációhoz a futárral, aki elhozza.
A legjobb, ha egy véletlenszerű utcában rendeled meg, és csak vársz ott, amíg ők kiszállítják.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Sikeresen megrendeltél egy szakaszos reaktort? első kézből származó tapasztalatokkal adsz tanácsot?

A nagyvárosokban nem számít, hogy milyen autóval jársz. A zsarukat egy speciális osztályról az ügyedhez rendelik, és a nagyvárosokban utcai kamerával követhetik az utcai kamerát, vagy titkos autókkal követhetik. Ezek a kábítószer-kereskedelem elleni osztályok ki vannak képezve arra, hogy több járművel kövessék a célpontjukat (az egyik visszalép, a másik csatlakozik, hogy kövessenek), most már drónokat használnak, és egy batch reaktorban végtelenül sok hely van, ahová el lehet rejteni egy olyan apróságot, mint egy gps adó (pl. kifúrni egy adag teflont és oda dugni, vagy az acélvázba, kisebb, mint egy AAA elem). Minél közelebb kerülsz a mexikói határhoz, annál kifinomultabb és valószínűbb, hogy kezdettől fogva együttműködnek a DEA-val, mivel a kartell célpontjait üldözik.

A gépek megrendelése nem olyan egyszerű, mint felvenni, szétszedni és biztonságos helyre szállítani. A megfigyelési műveletek exponenciálisan kifinomultabbá váltak az elmúlt néhány évben. Ha olyan bátor vagy, akkor baszd meg, vedd meg a reaktort, és majd meglátod magad.

IMO az egyetlen lehetőség, aminek lenne értelme, hogy számlát nyitsz egy olyan cégnél, amely képes gyártani egyet, és egy idő után leadod a rendelést egy jó kifogással, hogy miért van szükséged rá, vagy van egy üzleti frontod, ahol egy szakaszos reaktort használnál, így közvetlenül megveheted, és egy idő után elviszed a szállítási helyről.

Ha van egy legális üzleti frontod, akkor olyan egyszerű, mintha közvetlenül megvennéd a gépet, és egy idő után elszállítanád, majd a készletből teljes veszteségként leírnád (zongora ráesett, szar eltört, nem helyreállítható). Ez a legegyszerűbb és legkevésbé bonyolult megoldás.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
is LOL @ "rendelni, hogy néhány véletlenszerű utcában". Igen, egy kémiai reakciókhoz használt edényt egy elhagyatott utcába rendelni egyáltalán nem fog gyanút kelteni. Ugyanez a helyzet az "új autóval és új telefonszámmal", mert ez akkor fog számítani, amikor a rendőrség megállít, miközben felpakolod a batch-reaktort a kisteherautódra, és elkérik az igazolványodat. Az új telefonszám teljesen megzavarja őket!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Ahogy @Loki12 mondta, a "rendelés valami random utcába" biztosan nem jó ötlet. A mi tervünk az, hogy egy "vidéki helyszínre rendeljük, ahol senki sincs a környéken", mert az egyik levelezőpartnerünknek ott van egy ingatlana. Nem egy elhagyatott utcáról van szó, ami gyanút keltene.

Ha titkos műveletre kerül sor, akkor azonnal észre fogjuk venni, mert ez egy vidéki, vidéki területen fog történni, ahol tényleg senki sincs a közelben. Ezért az Ön által leírt kockázat, miszerint a város közepén a CCTV-n keresztül követnek minket, feloldódott. Azt is mondtuk, hogy mi magunk is rendelkezünk egy drónnal, így képesek leszünk látni minden járművet, amely a területen tartózkodik, és mindent, ami a területen történik. Ha valaki kész követni minket, azt észrevesszük.

Véleményem szerint ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy elrendeljük a reaktort. Javítson ki, ha tévedek, de az egyetlen fejlesztés, amire mostanában gondolok, az, hogy vásároljunk egy másik drónt, és az ellenőrizze az eget egy rendőrségi drón után, miközben a másik drón madártávlatból látja az egész területet.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Különösen egy üvegreaktorra van szüksége? Ön Németországból származik, én vásároltam egy csomó acél edényt a "kleinanzeigen" -tól, és hagytam, hogy az acél/hegesztő srác elvégezze nekem a beállításokat, így nem korlátozódik 100/200L térfogatra, mint az üvegreaktorok.