Nem tudom, hogy milyen típusú oldószert használ, és ezért nem tudom, hogy nehezebb vagy könnyebb, mint a víz, de nekem úgy hangzik, hogy jó esély van arra, hogy a gázpalackból származó nedvességgel szennyezte az oldószert! Különösen akkor, ha murrikasavat & alumíniumfóliát használsz a kénhidrogéngázod előállításához, sok hő is keletkezik. Ez gyorsan felmelegíti a savas oldatot a gázpalackban, ami gőz formájában a gázzal együtt felfelé halad a tömlőn. Amint ez a nedvesség az oldószerhez ér, elnyeli a már kicsapódott metamfetamint. GÁZOSÍTÁSKOR, SEM ELŐTTE, SEM UTÁNA NEM SZABAD, HOGY BÁRMI IS LEGYEN AZ OLDÓSZER ALJÁN!!! Segíthet abban, hogy elválasztáskor véletlenül se kerüljenek vízcseppek az oldószerrel együtt, ha az oldószert egy több kávészűrőből álló kötegen keresztül önti át. Ezután, miután meggyőződött arról, hogy nincsenek cseppek az oldószer tetején vagy alján, készen áll a gázosításra. Az egyik módja annak, hogy biztosítsuk, hogy a tömlőn nem kerül fel nedvesség, az, hogy 1. Kénsavat és kősót használjon a gáz előállításához, mivel a reakció nem olyan szélsőséges és sokkal kevesebb hőt termel, vagy ha murrikasavat (sósavat) és alumíniumfóliát használ, akkor egy nagy, széles fóliát tölthet meg.