Question segítségre van szükségünk

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
népek, hogyan lehetséges, hogy az lsd-t nem kapják el a határon, vagy személyesen elhagyni az országhatárt lsd-vel, például ha a pénztárcám egyik szemébe kétoldalas papírt ragasztok, és közéjük lsd-t teszek, milyen eredmény fog születni, és az lsd Decently kimutatható-e, mint más drogok ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Míg a kutyák kiképezhetők az LSD megtalálására, annak esélye, hogy találkoznak egy olyannal, amelyik az, minimális.
A repülőtereken lévő tampontesztek is képesek észlelni, de ez egy extra opció a gép megvásárlásakor, a legtöbb alapmodell, amely a legnépszerűbb drogokat észleli.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Saját véleményem szerint ez attól függ, hogy az ügynökség vagy a szállítási szolgáltatások u használni . Mert néhány küldik ki a csomagokat, mint a prioritások csomagok Whig vagy nincs ok, hogy lehet manipulálni. Néhányan olyan módszereket használnak, mint a születésnapi kártya küldése, mivel ez egy nagyon könnyű súlyú.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
hogyan lehet megtalálni a kutyáknak köszönhetően, hiszen az lsd-nek nincs szaga? meg tudod magyarázni? a hazánkba levélként, nem rakományként küldött dolgokat általában nem bontják fel. mivel a levélben személyes magánügyek is történhetnek, általában papírokat küldenek, ha a papírok közé lsd-t teszek és a levélben nincs duzzanat, nem hiszem, hogy gond lesz, mit gondoltok srácok?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Igen, tudom. minden anyagnak van gőznyomása, függetlenül attól, hogy van-e szaga vagy nincs. ez azt jelenti, hogy apró részecskék repülnek a levegőben, mint általában. a kutya orra felfogja az egyik részecskét, és HEEY VÁRJ EGY PERCET, és jelez.
Természetesen a legtöbbször a pozitív kutyajelzést a kutyavezető váltja ki valamilyen diszkrét jelzéssel vagy szavak sorozatával: jó fiú, jó fiú kétszer mondva vagy valami hasonló, ami a kutya riasztását okozza, és okot ad a kutyavezetőnek arra, hogy teljesen átkutasson.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Tegye rá a gumicukrot, és zárja le újra a csomagot, mintha soha nem bontották volna fel :) Köszönje meg később! Sok pszichonauta így juttatja el az lsd-t az EU-ból Ázsiába, ami egy nagyon kockázatos útvonal.

Mindenképpen vadonatúj kesztyűvel (nitril, mert azon sem fog átjutni a DNS) zárd le a csomagot, hogy a zacskó külsején ne maradjon LSD nyoma.

Ideális esetben olyan csomag gumimacit akarsz venni, amit a repülőtéren, ahonnan utazol, pontosan ugyanabban a méretben..így csak úgy fogsz kinézni, mint egy másik turista, aki édességet vett a duty free-ben, amikor megérkezel a célországba.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
értettem, amit mondtál, de van egy probléma, a folyamat, hogy a zselésbabos dobozt a reptér előtt kell bevinni és beletenni, tehát a csomagnak át kell mennie a röntgenen. a röntgen előtti problémáról beszélek, nem hívná fel a figyelmet a röntgensugaras tranzit során, ha valaki egy nemzetközi utazás előtt zselésbabos csomagot visz magával? továbbá, mit szólsz ahhoz, hogy egy másik országból származó levélben lsd-t hozzanak? Nyitott vagyok az ilyen új ötletekre az lsd-vel kapcsolatban.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Arra gondoltam, hogy a gumicukrot otthon készítsd el, és vidd el egészen a célországba.
Ismertem olyan embereket, akik ezt nagyon magas kockázatú országokkal tették, és még csak nem is propper gumibear zacskókat használtak, hanem csak műanyag zacskókat.

Szerintem egy levél is működhet.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Arról beszélsz, hogy LSD-t fecskendezel a kis medvékbe?ez okos dolog.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Igen, tehát egy gumimaci egy utazás.

Biztosan nem fogják ellenőrizni a gumimacikat. :D :D