Question Methaqualone - Quaaludes

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Van valakinek a Quaaludes szintézisén kívül más információja is? Sok pozitív vibrációt hallok róla, de nem sok interms hozzáférést.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Tisztában vagyok a szintézissel, csak meglepett, hogy egyetlen helyen ennyi gyógyszerhez lehet hozzáférni, de a Ludes-hez nem találunk nyomokat. A ritkább kemikáliák közül láttam néhányat, talán nincs benne pénz? Csak kíváncsi vagyok.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Izatósav-anhidridből és O-toluidinből acetil-acetonnal készítettem kvaaludokat. A bejelentett hozam az erowidon 80%. Én legfeljebb 30%-ot kaptam, tehát az eljárás mennyiségeit követve a végső hozam ~4g körül volt. A reagensek nagyrészt nagyon olcsók, de amikor a dózisok néhány száz milligramm, akkor elég nehéz lesz sok adagot készíteni. Ezért az ár általában a legtöbbek számára ésszerűtlen. Eladhatnám őket itt, ha elég ember érdeklődne és hajlandó lenne kifizetni az árcédulát.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Sokan, akik soha nem próbálták az MQ-t, csak azért akarják, mert nem tudják, hogy ez a vegyület hihetetlen szent grál, ha megfelelően készül, bármilyen HCL a Freebase. Vagy azt hiszik, hogy kipróbálták, az egyik olyan szemét cucc, vagy túl gyenge, vagy mérgező, vagy mutagén, vagy görcsöket ad - ez rengeteg analóg, ami nem sikerült. És az, ami működik, az a) a saját egészségeddel játszva génmutációt kaphatsz, vagy mérgezésben végzed b) erősen hat, a szükséges MQ dózisnak csak 1/6-od részével. De ez egyáltalán nem az a nirvána, amit az igazi, eredeti ad.

Az előállítási költség, ha megfelelően csinálják, 12-17 usd/g körül van. Általában 90 usd/g-ért árulják, nagyobb mennyiség esetén talán 60-ra csökken. De vannak régi csodabogarak, akik élvezték, amikor még kapható volt a gyógyszertárakban - akik hajlandóak akár 120-150 usd/g-t is kifizetni.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Nagyra értékelem az informatív hozzászólásokat. Mindig is a bakancslistámon volt, de fáradt voltam, mert nem találtam jó hírű tételeket és ígéretes analógot.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
A nagybácsi minden bizonnyal igaz ;) Úgy értem, 300mg-nál először egy öröm-izomolvadást tapasztalsz, amely teljesen nyugodt állapotba megy át, 30-45 perc után a második szakasz lép be, 10 percig álmosnak és egy kicsit szédültnek érezheted magad, de az aggodalmakat elmossa egy orgazmusos meleg, amely a testedben terjed, mint a legjobb opioidok boldogsága. De idegesítő bólogatás nélkül. Amikor már azt hiszed, hogy ennél jobb már nem is lehet, 60-70 perc elteltével az utolsó szakasz lép be, megkoronázva a tökéletesen fizikai jólétedet, egy nagyon hangulatos, enyhe eufória - hangulatos stimuláció zárja a kört, elérve a legkívánatosabb állapotot, amit egy drog kínálhat (kivéve, ha pszichés/disszos hatásokat keresel, nyilván). Körülbelül 3 óra elteltével, miután a nirvánában töltött idő után, de nagyon világos, szórakozott elmével - anélkül, hogy egy másik szobában ébrednél fel, mint ahogy az könnyen előfordulhat benzoblasztokkal vagy erős opioidokkal, elalhatsz, és a legjobb alvásod lehet, amire emlékszel, frissen és teljesen elégedetten ébredsz az élménytől.

A bácsi valószínűleg tudott volna mesélni valami olyasmiről, ami még az MQ mennyei élményét is felülmúlja, egy másik osztály, ami már sehol sincs, kivéve néhány közel nulla rekreációs használatot - hozzáadva az MQ élményéhez, egy extra beállított első 20 percet, ami az eufória és a stimuláció olyan tüskéjét adja, mint a legjobb kokain és a legtisztább amfetamin együtt - mielőtt a fent leírt másik 3 fázisba váltana.

Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok IRL, de szívesen beszélgetnék többet az ilyen témákról - ideális esetben egy privát csoportban kellene?

Minden más olvasónak, aki az MQ analógokat fontolgatja: tegyen bármit, de maradjon távol az NMQ-tól, tényleg ingyen rákot adhat (nem, hogy biztosan megtörténik, hogy megpróbálja az egyiket, de mégis, a toxicitás és az ismeretlen "mennyi a túl sok, hogy mutagén hatást kapjon", azon kívül, hogy nem olyan, mint az igazi MQ - nem olyan kockázat, amelyet érdemes vállalni. Az MMQ > 40-50mg esetén görcsöt okoz, én sem tanácsolnék ilyen tapasztalatot. És ha találsz valakit, aki azt állítja, hogy az igazi, és megveszed, küldd el laborvizsgálatra a saját biztonságod érdekében. Kérem, maradjon biztonságban, az ilyen vegyületek szépsége többféle okból is halálos lehet, és nem tekinthetők úgy, mint más ismert osztályok "RC-jei".

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Teljesen igaza van az analógokkal kapcsolatban. Készítettem és kipróbáltam a mebroqualone-t és a mecloqualone-t, és semmiben sem hasonlítanak az igazira. Túlságosan féltem kipróbálni a többi analógot, mivel nagy az esélye a rohamoknak. Egyáltalán nem ajánlanám az analógokat. Vannak sokkal jobb gyógyszerek is. A valódi metakvalon jó, de véleményem szerint túl van hypeolva. Azt hiszem, sokan romantizálják, csak a ritkasága miatt, és azért, mert valószínűleg 30+ éve nem szedték. Talán csak én vagyok így, mert nem szeretem a nyugtatókat.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Ez persze mindig szubjektív, ha csak erős stimulánsok, disztópiák vagy psy, valószínűleg nem valami vonz annyira. De minden olyan polytoxikus számára, aki szereti az uppereket és a downereket is, és a pszichológiai és fizikai hatások miatt, nagyon nehéz nem szeretni, de megértem az álláspontodat.

@MadHatter
Te tudsz ilyen tanulmányokról?

"Jelen tanulmányban egy új metakvalon-analógot, a 2-fenil-3-(p-tolil)kinazolin-4(3H)-ont (PPTQ) azonosítottuk 67 analógot tartalmazó szűrés során öt aß2?2S GABAAR altípuson.".

"Így a 2,3-difenil-kinazolin-4(3H)-on (PPQ) analóg az MTQ-hoz képest 40-120-szoros modulációs potenciált mutatott az a1,2,3,4,5ß2?2S GABAAR-okon a fluoreszcencia-alapú FLIPR Membrane Potential Blue (FMP) vizsgálatban."

"Végül a PPTQ-helyről kimutatták, hogy allosztérikusan kapcsolódik a neuroszteroidok és barbiturátok által megcélzott helyekkel, de nem a nagy affinitású benzodiazepin helyhez az a1ß2?2S receptorban. Összefoglalva, egy nagy hatású, biológiailag jól hozzáférhető GABAAR ago-PAM kifejlesztése a metakvalon váz finom módosításával azt mutatja, hogy ennek a múltból származó hírhedt gyógyszernek a derivatizálása a receptorokon eltérő funkcionális jellemzőkkel rendelkező modulátorokhoz vezethet.".

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Az erowid és a reddit-en és más kémiai közösségekben található különböző más információk nagyon képzett vegyészek számára rendben lehetnek, de nem elég részletesek, és még mindig néhány változóval a játékban (a szedett prekurzorok alapján), a költségek és a ki nem mondott dolgok, amelyek megkönnyíthetik az életet, lehetővé téve egy középszerű vegyész számára egy nagyszerű szintézis elérését nagy hozamokkal. És kevesebb gondot okozhat a tisztítás utolsó, de nem utolsósorban a tisztítás - különben a végeredmény egy hólyagrákos végtermék, nem igazán a cél, ha megpróbáljuk létrehozni a régi farmakológia egyik legélvezetesebb vegyi anyagát.

Az egyetlen hely a világon, ahol ez még mindig gyógyszeripari termék, az Dél-Afrika, de az ISO/minőségi ellenőrzések olyan rosszak, hogy a buborékcsomagolásban lévő tabletták O-toulidint tartalmaznak, és ez az egyik oka annak, hogy a velük visszaélő emberek végül ebben a betegségben végzik. A világ azon kevés esetek egyike, amikor egy illegális szintetizátor jobb lenne, mint egy gyógyszeripari termék.

Hozzáférésem van a nem publikált információkhoz, amelyeket 3 különböző, nagyon képzett vegyész hagyott rám, akik több tételt készítettek az MQ-ból (és meg tudtam erősíteni a tisztaságát, kétszer is elküldtem laboratóriumi vizsgálatra) - a nem ellenőrzött prekurzorok visszanyerésére vonatkozóan, anélkül, hogy az időt extra lépésekkel pazarolnák, nagyon részletes leírás a nem publikált vagy hiányos alt. szintetikus útvonalakról, valamint az egyszerű/hatékony tisztítási folyamat részleteiről.

Nem rendelkezem kémiai háttérrel, ezért az örökség megértése korlátozott. Láttam a divatos MQ "visszatér", még ha egyelőre csak más vegyi anyagokba vágva (wtf, miért - és nem, nem a kínaiak által értékesített NMQ vagy MMQ) és nem a nyilvános színtéren (talán jobb is így? El tudom képzelni a benzo junkies kap néhány csak azért, mert a hírneve vagy tizenévesek, akik látták Wolf of Wallstreet a netflix - és gondolkodás legrosszabb esetben, ha vesznek egy másik bump, csak elaludt, vagy megy a benzo robbanás - mindannyian tudjuk, nem fog valószínűleg így végződik, ehelyett egy örök alvás) - Nem érzem, hogy megosztani az információt ezen a nyilvános poszton - de az érdekelt vegyészek, akik szintetizálót akarnak elérni, amíg ez személyes használatra vagy csak megosztani néhány egyénnel, akik tudják, mit csinálnak - valamint néhány prekurzor, amit ingyenesen adhatok (az országtól függően) - PM-et küldhet nekem.

PS: Nincs tudományos hátterem, de nem vagyok teljesen hülye - bármely LE-hez kapcsolódó személy, akinek jobb dolgokat kellene csinálnia, mint a terroristák vagy a pedofilok vadászata, ahelyett, hogy itt pazarolná az idejét, vagy bármely véletlenszerű wannabe clueless kémikus, aki csak ingyen akar prekurzorokat - akkor ne pazarolja a billentyűzet billentyűit, hogy megpróbáljon kapcsolatba lépni velem. :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
A Dél-Afrikában árult anyagokat nagyrészt titkos laboratóriumokban készítik. A szintézis is nagyon egyszerű. Az összes prekurzort meg lehet vásárolni (ha kis mennyiségben is) anélkül, hogy egy kommandós csapat rúgna be az ajtón. Még ha nem is tudsz o-toluidint szerezni, acetil-o-toluidinhoz juthatsz, amit egyáltalán nem figyelnek. (Amennyire én tudom) Egy egyszerű reflux HCl-ben megkaphatod a toluidint, és ne csináld ezt antanrilsavval. Ha eleget rendelsz belőle, ígérem, meglátogatnak a szövetségiek.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
GA-savval és 98%-os kénsavval végzett refluxra gondol? - talán éppen az antranilsav problémája okoz sok problémát az átlagos vegyészeknek, akik MQ-t próbálnak csinálni? Van 2 másik mód, amit dokumentáltam, hogy a savat egyetlen lépéssel más, nem ellenőrzött prekurzorokból kivonják, nem biztos, hogy a hozamok kemény.
Az én erős érdeklődésem ebben a vegyületben -több mint rekreációs célokra (őszintén szólva számomra jobb, mint a számos opioid, beleértve a fentalogues és a zenes eddig próbált) - ez a túlélés - egy speciális alvás / álmok betegség miatt.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Nem, én csak úgy értem, hogy deacetiláljuk az acetil-o-toluidint, hogy o-toluidint kapjunk. Ez drágább, de azzal kell dolgozni, amit kapni lehet. Én csak úgy értem, hogy a prekurzorok megszerzéséhez, nem pedig "egy edényben". Javasolnám, hogy keressen tényleges segítséget, ha orvosi problémája van, de nem mondhatom meg, hogyan élje az életét. Ez a te életed, és élj úgy, ahogyan jónak látod. Maradj biztonságban és Isten áldjon💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Köszönöm a válaszát. Az O-Toulidin valójában nagyon olcsó és nem olyan nehéz beszerezni, legalábbis az EU-ban. Keresem a tényleges segítséget, és számtalan orvoson mentem keresztül, és több mint 120 gyógyszert írtak fel - de eddig semmi sem működött, kivéve az általam említetteket :/ Küldtem egy PM-et, hogy részletesebben elmagyarázzam az orvosi történetet, amit inkább nem teszek közzé nyilvánosan. ha van más tanácsod, nyugodtan válaszolj a PM-emre.
Minden jót kívánok,