A nagybácsi minden bizonnyal igaz
Úgy értem, 300mg-nál először egy öröm-izomolvadást tapasztalsz, amely teljesen nyugodt állapotba megy át, 30-45 perc után a második szakasz lép be, 10 percig álmosnak és egy kicsit szédültnek érezheted magad, de az aggodalmakat elmossa egy orgazmusos meleg, amely a testedben terjed, mint a legjobb opioidok boldogsága. De idegesítő bólogatás nélkül. Amikor már azt hiszed, hogy ennél jobb már nem is lehet, 60-70 perc elteltével az utolsó szakasz lép be, megkoronázva a tökéletesen fizikai jólétedet, egy nagyon hangulatos, enyhe eufória - hangulatos stimuláció zárja a kört, elérve a legkívánatosabb állapotot, amit egy drog kínálhat (kivéve, ha pszichés/disszos hatásokat keresel, nyilván). Körülbelül 3 óra elteltével, miután a nirvánában töltött idő után, de nagyon világos, szórakozott elmével - anélkül, hogy egy másik szobában ébrednél fel, mint ahogy az könnyen előfordulhat benzoblasztokkal vagy erős opioidokkal, elalhatsz, és a legjobb alvásod lehet, amire emlékszel, frissen és teljesen elégedetten ébredsz az élménytől.
A bácsi valószínűleg tudott volna mesélni valami olyasmiről, ami még az MQ mennyei élményét is felülmúlja, egy másik osztály, ami már sehol sincs, kivéve néhány közel nulla rekreációs használatot - hozzáadva az MQ élményéhez, egy extra beállított első 20 percet, ami az eufória és a stimuláció olyan tüskéjét adja, mint a legjobb kokain és a legtisztább amfetamin együtt - mielőtt a fent leírt másik 3 fázisba váltana.
Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok IRL, de szívesen beszélgetnék többet az ilyen témákról - ideális esetben egy privát csoportban kellene?
Minden más olvasónak, aki az MQ analógokat fontolgatja: tegyen bármit, de maradjon távol az NMQ-tól, tényleg ingyen rákot adhat (nem, hogy biztosan megtörténik, hogy megpróbálja az egyiket, de mégis, a toxicitás és az ismeretlen "mennyi a túl sok, hogy mutagén hatást kapjon", azon kívül, hogy nem olyan, mint az igazi MQ - nem olyan kockázat, amelyet érdemes vállalni. Az MMQ > 40-50mg esetén görcsöt okoz, én sem tanácsolnék ilyen tapasztalatot. És ha találsz valakit, aki azt állítja, hogy az igazi, és megveszed, küldd el laborvizsgálatra a saját biztonságod érdekében. Kérem, maradjon biztonságban, az ilyen vegyületek szépsége többféle okból is halálos lehet, és nem tekinthetők úgy, mint más ismert osztályok "RC-jei".