Csak a válaszért jöttem. Tegnap megtisztítottam néhányat úgy, hogy összetörtem és 100%-os acetonban kimostam a Buchner-tölcsérben, majd forraltam egy kis desztillált vizet és pipettáztam, amíg minden csak feloldódott. Aztán nuked néhány aceton, hogy forró, és adtam hozzá cseppenként a keverékhez, amely ült a serpenyőben én főzött a vizet (dupla kazán stílusban), amíg felhős lett. Ezután még néhány csepp vizet adtam hozzá, amíg tisztult. Ezután rátettem a fedelet az üvegre, és egy törülközővel betekertem, hogy kihűljön. va pár óra múlva ment a hűtőbe. Lefekvés előtt betettem a fagyasztóba. Ma reggelre egy fagyott iszap lett belőle, ami nem igazán volt szétválasztható, ezért felmelegítettem és elpárologtattam az összes folyadékot. Hagytam megszilárdulni, majd kikapartam az üvegből egy kis fóliára és egy villanykörte alá tettem. Amit most kaptam, az amorf kristályos csomók, de 23% -ot veszített a súlyából, és sokkal jobb íze van, és könnyebben beindul.
Összefoglalva; az acetonos öblítés meglehetősen hatékony volt, az átkristályosítás pedig haszontalan.