Question Higany-nitrát ?

danil1398

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Van itt a fórumon valaki, aki higany-nitrátot árul?

Kimerítő teljesen hőmérőket keresni és magadnak készíteni. És úgy gondoljuk, hogy itt problémát okozunk, így mindig ugyanazt az erőt veszítjük el, és amikor az elkészített higany-nitrátot a hűtőszekrényben tároljuk, úgy gondoljuk, hogy néhány nap után elveszíti tulajdonságait. Keressük Európában, és sehol sem találjuk, és az Amazonon sem.

Tehát ha valakinek higany-nitrátot kell árulnia, akkor tényleg megvenné, legalább egy kicsit, amíg Európában nem jön valami konkrétum, amit mi magunk is megvehetünk.

Vagy a higanynak van valakinek eladni valója?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Egyesek az Amazonról rendelnek higanykapcsolókat a Hg(NO3)2 előállításához, a nitrát helyett higanyklorid is használható.
Loot az amfoszintézisnél higany nélkül.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Jó Dani.

Van egy orosz cég, amelyik higany-nitrátot árul, ha akarod a nevét, privátban megadhatom neked. Vettem egy keveset és 3 hét alatt megérkezett.

De végül nem volt rá szükségem, mert megpróbáltam a szintézist higany-kloriddal elvégezni, amit Spanyolországban tudok vásárolni (ha Európából vagy, talán elküldhetem neked, ha érdekel).

A higanykapcsolók kérése, hőmérők használata... egy olyan út, amit el akartam kerülni, nagyon nehézkesnek tűnt, ha jó produkciókat akarsz kapni.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Mikor végezte ezt el? Úgy hallottam, hogy az EU és Ru között logisztikai problémák vannak. Néhány embernek gondjai vannak az onnan történő szállítással.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Körülbelül két és fél hónappal ezelőtt.