Looking for a vendor MDMA prekurzorok teljesen legálisak az Egyesült Államokban?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Alternatívákat keresek a pmk glicidát észterek és sók helyett, és az Egyesült Államokban most valamilyen formában figyelik őket, a szigorúan illegálistól a különleges megfigyelési listán lévőig. Ismertek, és az én biztonsági igényeim szempontjából ez egy isue.

Tehát nemrégiben ezeket a vegyi anyagokat felvették a különleges megfigyelési listára;

metil-2-(1,3-benzodioxol-5-il)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)

Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek ennek a vegyszernek az etil változata.

A MAPA-val analóg, nem ellenőrzött amfetamin prekurzor is létezik, de úgy tudom, hogy az MGPA, vagyis a metil-3-oxo-4-fenil-butriát teljesen legális az USA-ban, csakúgy, mint az etil-3-oxo-4-fenil-butriát.

Kíváncsi vagyok, hogy a metil-3-oxo-4-fenil-butrilát metilén-dioxi változata vagy az etil változata kapható-e?

Egyébként, ha vannak új, az USA-ban legális vegyi anyagok, nyitott vagyok azokra is. Ha valaki el tudna irányítani a megfelelő irányba, az nagyszerű lenne! Köszönöm!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Ezek egyike sem " teljesen legális" az USA-ban az analógokról szóló törvény értelmében. Az mdma legalacsonyabb kulcsú prekurzora messze a Sassafras albilum. Széles körben elérhető az USA keleti részén. 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Ez egy nagyon jó érv. Azt hiszem, olyan dolgokat keresek, amelyek az analógia törvény hatálya alá tartoznak, mivel úgy tűnik, hogy ezt nem gyakran használják a büntetőeljárás során. Erősen szürke terület, ha van értelme.

Szóval ez egy kicsit felborítja a gondolkodásomat.

A sassafras nem csak keleten, hanem a déli és a közép-keleti területeken is megtalálható. Ez nagyon kényelmes a személyi skála kémia. Ez és a vanília lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nos, ez egy szövetségi törvény, ami azt jelenti, hogy a Deának kellene vádat emelnie, és ez szövetségi vád és szövetségi börtön lenne, ha meggyőznék. Én nem számítanék arra, hogy a helyi LE nem hívja őket, bár, én elég biztos vagyok benne, hogy ők lenne

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
nézze meg a saját mdp2p szintézisét. etil-vanillinből indulhat ki.