- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Alternatívákat keresek a pmk glicidát észterek és sók helyett, és az Egyesült Államokban most valamilyen formában figyelik őket, a szigorúan illegálistól a különleges megfigyelési listán lévőig. Ismertek, és az én biztonsági igényeim szempontjából ez egy isue.
Tehát nemrégiben ezeket a vegyi anyagokat felvették a különleges megfigyelési listára;
metil-2-(1,3-benzodioxol-5-il)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek ennek a vegyszernek az etil változata.
A MAPA-val analóg, nem ellenőrzött amfetamin prekurzor is létezik, de úgy tudom, hogy az MGPA, vagyis a metil-3-oxo-4-fenil-butriát teljesen legális az USA-ban, csakúgy, mint az etil-3-oxo-4-fenil-butriát.
Kíváncsi vagyok, hogy a metil-3-oxo-4-fenil-butrilát metilén-dioxi változata vagy az etil változata kapható-e?
Egyébként, ha vannak új, az USA-ban legális vegyi anyagok, nyitott vagyok azokra is. Ha valaki el tudna irányítani a megfelelő irányba, az nagyszerű lenne! Köszönöm!
Tehát nemrégiben ezeket a vegyi anyagokat felvették a különleges megfigyelési listára;
metil-2-(1,3-benzodioxol-5-il)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA)
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek ennek a vegyszernek az etil változata.
A MAPA-val analóg, nem ellenőrzött amfetamin prekurzor is létezik, de úgy tudom, hogy az MGPA, vagyis a metil-3-oxo-4-fenil-butriát teljesen legális az USA-ban, csakúgy, mint az etil-3-oxo-4-fenil-butriát.
Kíváncsi vagyok, hogy a metil-3-oxo-4-fenil-butrilát metilén-dioxi változata vagy az etil változata kapható-e?
Egyébként, ha vannak új, az USA-ban legális vegyi anyagok, nyitott vagyok azokra is. Ha valaki el tudna irányítani a megfelelő irányba, az nagyszerű lenne! Köszönöm!