Question Magnézium-oxid más oxidokkal, például cinkkel vagy kalciummal kiegészítve

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hello l vagyok bajban találni bármilyen jó info a grignard alternatív szintetikus reagensek im kezdődik gondolkodás hozzáadása más oxidok, mint a cink és a kalcium megfelelő mennyiségben valamilyen módon vagy kapcsolat vagy bármi más tudja valaki esetleg lebontani. Nekem nincs tapasztalat vagy tudás Br az egyetlen dolog, amit nem éreztem magam kényelmesen foglalkozik vele valaha "még mindig nem" I'm kinda érdekel nátrium-bromid, de nem a gáz és azt hiszem, klórbenzol hűvös.
- Én tényleg nem akarom, hogy egy olyan oh shit, 0-700c az ablakon, majd azt gondolja, hogy meggyőzött, hogy csak láttam és hallottam ugyanazt a bumm kint, és megy woah wen u látni zöld égő füst a levegőben

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mit jelent mindez, de ha nem tévedek, a legtöbb grignard fő funkcionális szempontja egy alkil- vagy arilcsoport, magnézium és egy halogén ,de a bróm különösen nem előfeltétel. Jodidok és kloridok is képezhetnek grignardokat. Tehát fenil-, tozil-, xilil, metil-propil-butil- MAGNESIUM -bronid, jodidok, kloridok, fluoridok, asztitidok... 🌞

Last edited: