Keres egy európai vegyész, aki amfetamint gyárt az igényeihez.

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szia, örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Nagyon aktív tag voltam a dread speed fórumokon, de mióta az leállt, én is le lettem vágva.

Nem biztos, hogy ez a megfelelő fórum, és hogy az ilyen hozzászólások egyáltalán üdvözölve vannak-e, de úgy döntöttem, hogy ezt a bejegyzést teszem, mivel ez egy olyan dolog, ami már jó ideje a fejemben van, és ez tűnik a legmegfelelőbb helynek, hogy megkérdezzem.

Régóta amfetamin felhasználó vagyok, és szükségem van egy állandó ellátásra, valami 100g-ra 1-2 havonta.
Olyan valakit keresek, aki első kézből állítja elő az amfetamint, és ami a legfontosabb, hogy maga fogyasztja. Olyan személyt keresek, aki elmegy a szükséges távolságokra, és elég szenvedélyes és igényes ahhoz, hogy kiváló, tiszta és végül biztonságosan fogyasztható terméket állítson elő elsősorban a saját szükségleteihez, a magas színvonalat gyakorolva az alkalmazandó mértékben.

Mint már mondtam korábban, régóta amfetamin-használó vagyok, soha nem voltam vényköteles gyógyszereken stb., mindig a dw-n vagy az utcán szereztem be. Az elmúlt években hihetetlenül furcsa dolgokat tapasztaltam a legtöbb dologban, amit beszereztem, és nem fogok hazudni, egyre gyanakvóbbá és paranoiásabbá váltam a legtöbb dologgal kapcsolatban, amire ráteszem a kezem, különösen annak fényében, hogy a pokol elszabadult a gyógyszerekkel, a legjobb legújabb példa a rendkívül megkérdőjelezhető génterápiás injekciók, és amit a három betűs ügynökségek és a transzhumanista napirend egyéb ügynökei egyre inkább megpróbálnak a testünkbe nyomni.

Egyébként az elmúlt két évben több mint 30 megrendelést tettem, és még mindig nem találtam megbízható szállítót. Egyetlen európai beszállító, beleértve a neves és nagyra becsülteket is, mint GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK és mások sem tűntek egyáltalán következetesnek, és ez hosszú időn keresztül lényegében véletlenszerű és szinte mindig hihetetlenül mérgező anyag végtelen fogyasztásához vezetett. Még a bőséges mennyiségű forró, vízmentes acetonnal történő alapos mosás is úgy tűnik, hogy többé már nem vágja meg, mivel úgy tűnik, hogy a legtöbb töltőanyag/maradék manapság nem oldódik acetonban, és én nem maradok más lehetőséggel, mint állandó napi pusztítást okozva a gyomromban és a bélrendszeremben... A bőr alatt is nőtt néhány gömbszerű rög, amely minden bizonnyal az utolsó amfetamin napi fogyasztásának köszönhető, amit kezemben tartok. Ez egyre inkább aggasztó, ahogy az idő múlik, és mindenféle véletlenszerű vegyi anyagokat fogyasztok hosszabb ideig, ezért úgy döntöttem, hogy meghúzom a ravaszt, és ezt a bejegyzést, mivel már egy ideje ilyen kétségbeesett helyzetben vagyok...

Ha van olyan vegyész, aki Európában található, és viszonylag szerény minőséget állít elő saját fogyasztásra vagy belső köre számára, kérem, lépjen kapcsolatba velem bármilyen lehetséges módon, ha hajlandó biztonságosan fogyasztani az amfetamint. Kérem, ne értsen félre, nem kifejezetten egy szokásos eladót keresek, hanem egy olyan személyt, akivel szoros és hosszú távú barátságot alakíthatunk ki, és őszintén segíthetünk egymásnak a lehetséges módokon. Jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy nagylelkű pluszt fizessek, mint ahogyan szeretném, de hálás és hűséges ember vagyok, és remélhetőleg képes leszek viszonozni ezt a hihetetlen szívességet valamilyen módon az úton....

Köszönöm az olvasást, remélem, hogy a megfelelő személy jön erre a posztra.
Mindenesetre Isten áldjon meg mindenkit.
Vigyázzatok magatokra!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Tekintse meg a BB Market összes hirdetését. Ott megtalálja az amfetamin gyártóit. A gyártóknak általában nincs sok idejük arra, hogy ilyen bejegyzéseket keressenek a fórumon. Próbáljon meg erőfeszítéseket tenni, hogy saját maga találjon szállítót.
Ha valaki először felajánlja, hogy vásároljon valamit, az a személy 99%-ban valószínű, hogy csaló.

Status
Not open for further replies.