Question Laborhelyszín

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hé BB!

A szakterülettel kapcsolatos ismeretek begyűjtése közben elakadtam egy hurokban, és ez a gondolat már a kezdetektől fogva foglalkoztat.

Hová tehetem a laboromat? Nagy paranoiám van, ami arra késztet, hogy jó opsec legyen, de ebben az esetben ez számomra túlzás volt, valami tipp?

Az első ötletem az volt, hogy csináljak egy kis off-grid bunkert, hogy nyugodtan tudjak sütögetni, de a földárak és az összes törvényes szarság mögötte fejfájást okoz.

Szeretettel kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Véleményem szerint a legjobb hely a sík oldalra bújni. Mindaddig, amíg nem hagyod, hogy a paranoia eluralkodjon rajtad, és sikerül megőrizned a hidegvéredet. Senki sem fog keresni valami szokatlan dolgot egy átlagos helyen. Csak arra ügyelj, hogy eltüntesd a nyomaidat és ne okozz kellemetlenséget a környezetednek. Van egy érdekes könyvem, amit ennek az egész témának szenteltem. DM nekem, ha szeretnéd megkapni!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Látom, ez olyan, mint a szürke fogalom, köszönöm a hozzájárulást! Azonnal dm-t küldök neked.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
A legtöbb ember számára a legjobb, ha nincs laborja. Használjon nem specifikus berendezéseket, amikor csak lehet, és használja a specifikus berendezéseket, majd tegye el a szekrény hátuljába vagy valahova, ahol nehéz a szimatolóknak t kapni. Legyen valami hétköznapi. 20 literes reaktor? Nem, az egy régi vízmelegítő, amit a kukás nem venne el, rá van írva a dobozára. Az a régi mélyhűtő a garázsban egy lakattal? Zárat tettem rá, hogy a gyerekek ne másszanak bele, de évek óta nem működik, a kulcsot is elvesztettem évekkel ezelőtt.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Az eszközök elhomályosítása, amelyeket használnék, hogy normálisnak tűnjön, nagyon tetszik ez az ötlet! Köszönöm barátom!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Az utolsó szóig egyetértek Fritttel. Ez nem az a fajta támadás, amit meg akarsz hívni, és megpróbálsz hárítani. A legjobb eset ebben a forgatókönyvben, ha megpróbálnak valamit megragadni, legyen szellem. Próbálj meg improvizálni és mindent háztartási cuccnak álcázni. Égess el mindent eldobhatót, amit csak tudsz. Próbáld meg a konkrét dolgokat a lehető legtávolabb tartani, legalábbis szétszedni, jól elkülöníteni és a legjobb tudásod szerint elrejteni, és próbálj meg egy hihető kifogást találni. Bármi, amit magad körül tartasz, ne legyen illegális, és semmiképpen ne legyen túl gyanús, és bármi, amit esetleg együtt használsz, nagyon alacsony koncentrációban kell lennie, például ne legyen a fészerben egy oldószeres szekrény a kényelem kedvéért, lustaságból konzerválva. Ne tarts a szekrényedben mindent, ami egy shake n bake-hez kell. Nyilvánvaló dolgok, de ne is gondolkodj rajta túl sokat. Rejtsd el a szem előtt lévő dolgokat. Próbáld meg felskálázni és kevesebbet főzni, ha lehet.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Rendkívül hálás vagyok az Ön és a fenti emberek által adott inputért, a laborom elképzelése most már kevésbé ködös! Nagyon nagyra értékelem.