Question IV kezdőknek.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Helló itt talán elég buta kérdés 😀 de im érdekes emberek,hogyan injektálod a meth-et vagy néhányat, mint 4 mmc? Nem találok egyértelmű választ, ezért megkérdezem őt...bocsánat, ha valaki már elküldte.....

Szóval ahogy látom egyesek csak steril vizet kevernek össze zúzott metamfetaminnal és aztán csak befecskendezik közvetlenül ,ez biztonságos? Vagy kell hozzá valami limuntus vagy ilyesmi idk
Soha nem használok IV csak kíváncsi vagyok...ty
Ha valakinek van exp kérem örülnék ha megosztaná a tapasztalatait.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Soha nem csináltam még IV-et, de eleget láttam a Breaking Badet, és össze tudom rakni az 1 és az 1-et.

Sterilizálni kell az anyagot, ez általában úgy történik, hogy feloldjuk (met és 4-mmc vízben, vagy citromsav pl. heroin esetében), majd egy kanálon megfőzzük, hogy felforrjon és biztonságos legyen az infúzióhoz. Miután ez megtörtént, a folyadékot egy fecskendőbe szívja egy kis vattán keresztül, hogy kiszűrje a szilárd részecskéket, és csak a folyadékot vegye be.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Biztos benne, hogy szükséges szükség van a főzésre? Nem biztonságos, hogy csak steril vizet tegyünk bele szupsztanciával? Ty a válaszért

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Igen, eléggé biztos vagyok benne. Gondoljon csak bele. A termék ki tudja hány kézen megy keresztül. Megvághatják ki tudja milyen anyagokkal, nem steril tárgyakkal nem steril zacskókba kanalazhatják. Baktériumok és mikroszkopikus baktériumok lesznek benne, és ezeket a dolgokat nem fogja elpusztítani a steril víz. Sterilizálni kell alkohollal (de akkor nem lesz jó az infúzióra) vagy hővel, tehát főzni kell.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, hogy van értelme 🙂, nem hit hatással lesz a met vagy 4 mmc, míg főzött stb lehet, hogy károsítja a terméket, és tudom használni csak pamut szűrő a cigaretta, hogy én tekercs ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Hol szerezhetem be ezt a "limuntus"-t?🤷 mire való? Ha egyenesen az ereidbe fecskendezel be valamit, azzal megkerülsz egy csomó, a testedbe épített biztonsági funkciót. Nem félelmetes az utcai drogok befecskendezése. Egyszer már kipróbáltam, egy kis kokainnal.
Az isten szerelmére igen, remélném, hogy olyan higiénikus lesz, amennyire csak lehet. A forralás nem sterilizál semmit, de az élő vírusokat és baktériumokat elpusztítja. Képzeld el a fertőzést, amit kaphatsz, ha valami szarságot injekciózol, aminek tucatnyi 3. világbeli országa volt, puszta kézzel törölgetik a seggüket, a kezük hozzáér 😱 biztosan ragadna a vízben oldódó, vattapamacson keresztül húzott, pöttyök nélkül, attól függően, hogy mi volt az, lehet, hogy először A/B kivonatolnám......
100mg kokaintól nem jöttem be, amikor próbáltam. Alacsonyan céloztam, 200mg-nál kellett volna kezdenem.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
A Limuntus citromsav, por alakban. Ott, ahonnan én származom, nagyon könnyen beszerezhető bármelyik piacon, mert a főzésben gyakran használják. Valószínűleg ön is nagyon könnyen hozzájuthat, de valószínűleg nem limuntusnak hívják.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ügyeljen arra, hogy tiszta eszközöket használjon, és az injekciós területet alkohollal törölje át. A vérfertőzések és mások rossz