Question Legális ez az oldal?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Magam még soha nem rendeltem ettől a szállítótól, de első ránézésre elég tisztességesnek tűnnek. Lengyelországból származnak, ami nem lep meg. És azokat a palackokat, amelyeket használnak, már láttam korábban. Ezek a szabványos lengyel reagens palackok, valamint az európai ISO reagens palackok az ACS vegyszerekhez. A céget évekkel ezelőtt hozták létre, és úgy tűnik, hogy egyáltalán nem rejtik el az elérhetőségüket vagy a cég adatait. Szerintem legális.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ők egy 100%-ban legális vállalkozás, és nincs hátsó ajtó szar :D Ami tetszik bennük, hogy felajánlják az átvételi lehetőségeket, és nem kérdeznek túl sok kérdést!

Sőt, 2 hónapja eladták a cégüket egy másik lengyel befektetőnek, és most a nemzetköziesítésen dolgoznak, vagy legalábbis azon, hogy jobban nyissanak az európai országok felé.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Jó látni, hogy bővülnek. Bár remélem, hogy a cég székhelye továbbra is Lengyelországban marad, mivel ott elég laza törvények vonatkoznak a vegyi anyagokra.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Azt is tudom, hogy legális, de hallottam, hogy nem válaszolnak az e-mailekre olyan könnyen

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Próbáljon meg személyes kapcsolatot teremteni valamelyik alkalmazottjukkal.
Én csak egy emberrel csevegek ettől a cégtől, és soha nem volt probléma elérni őket, akkor sem, amikor sürgős volt, és gyorsan kellett cselekedni.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
A tanoncom tegnap kiabált velem, mert összetörtem egy szeptikus tölcsért... Lehet, hogy rendelnem kell egy újat.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ahhh ez szívás ember! Épp a múlt héten törtem el egy 20L 3 Neck RBF-et, ismerem az érzést.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Nagyon sajnálom, hogy ezt hallom

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Igen ember, ez egy bummer, de ez történik...Ez történt, miközben tisztítás :/ Szerencsére volt egy másik a raktáron

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Szerencsés vagy... ha törött nyak van, akkor lehet, hogy megpróbálom visszahegeszteni üvegfúvás a hobbim, de egy megfelelő oxigéngázos fáklya az, ami hiányzik, és persze csövek és dugók és szerelvények. A 10L 3n rbf-emet még ki sem próbáltam... Még mindig azon gondolkodom, hogy mi a legjobb rögtönzött felső keverő azt hiszem, lehet, hogy egy konyhai mixerre fogok menni, mivel több fokozatú sebességgel rendelkezik és bekapcsolva marad.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Igen, hihetetlenül szerencsés voltam, hogy volt még egy.

Sajnos az egész megjelent a lombik aljának közepén, így azt hiszem, nem tehetek semmit, igaz? :D :D

Mhmmm, láttam már elektronikus csavarhúzó gépeket, amiket ilyesmire használnak, de vajon miért nem veszel közvetlenül egy felső keverőt?
Nézz szét a Vevornál, nagyon olcsón kínálnak ilyet. Ha mégis csak vegyipari célokra szeretnél egyet (a vevor a szépségiparnak szánja), akkor nézz szét a sklep-chemlandon.

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
A Vevor rossz laboratóriumi felszerelésének áldozataként nem tudom eléggé hangsúlyozni, ne vásároljon tőlük, a szaruk szemét!
Nemrég vettem egy vákuumszivattyút, nem csak, hogy nem működött teljesen, hanem a vákuumszivattyúra mindenhol kiömlött olajjal érkezett!
Az egyetlen ok, amiért tőlük vettem, az az, hogy szegény kémiai kezdő vagyok.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Be kell vallanom, hogy nincs gondom a tőlük vásárolt berendezésekkel.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Nekem is megvan a 32 db-os készlet, ami tökéletes a kezdetekhez, kivéve azt a tényt, hogy minden 24\40 szerelvényük van, ezért nem kompatibilis más szabványokkal (29\32; 14\23; stb.), vettem két állványkészletet, amelyek az üvegeszközökkel együtt elég jók az árukhoz képest, a vákuumszivattyúmnak olajcserére van szüksége. Alig várom, hogy beszerezzek néhány adaptert 24\40-ről 29\32-re.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm Nekem nincs problémám a felszerelésükkel...

Azt hiszem, ez némileg várható, ha az árkategóriájukat nézzük...ésszerűnek tűnik számomra, hogy egy 1.500EUR-os rotovap nem teljesít olyan jól, mint egy 15.000EUR-os.

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Azt is tudom javasolni, laboratoriumdiscounter.nl ott 7%-os kedvezmények vannak a YouTubers, mint a thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Ezt tudom, köszönöm! de lehet, hogy vannak mások, akik nem tudják...