Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 Feb 20, 2024 #1 Láttam egy receptet metamfetamin előállítására úgy, hogy a fenilacetont csak egy másik vegyülettel keresztezik, majd az oldatot kikristályosítják.
Láttam egy receptet metamfetamin előállítására úgy, hogy a fenilacetont csak egy másik vegyülettel keresztezik, majd az oldatot kikristályosítják.
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 20 Feb #2 A fenilaceton P-2-P és BMK néven is ismert. Nem tudok olyanról, ami ezt teszi. Ha ilyen egyszerű lenne, az emberek ezt tennék. De ki tudja? Mi a reagens? Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Nem tudom De amikor rákerestem, logikátlannak találtam. Upvote 0 Downvote
A fenilaceton P-2-P és BMK néven is ismert. Nem tudok olyanról, ami ezt teszi. Ha ilyen egyszerű lenne, az emberek ezt tennék. De ki tudja? Mi a reagens?
Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Nem tudom De amikor rákerestem, logikátlannak találtam.