Sajnálom, hogy nem tudom szerkeszteni az üzenetemet. itt van a szövegem többi része.
Ne bízzon senkiben. Különösen az online eladókban.
Már 5 alkalommal átvertek és rengeteg pénzt vesztettem. Van néhány tipp, amit tudok adni ezzel kapcsolatban.
* Soha, de soha ne vásárolj online. Ha muszáj, használj letéti szolgáltatást. Valószínűleg nem akarnak letétet használni.
* szemtől szembe tranzakciók, ne adj pénzt, amíg nem ellenőrzöd a dolgokat.
- Valószínűleg azt mondják, Im fogom venni cuccot a rejtekhelyről és elhozza neked, adj pénzt most azonnal, és nem fogod látni ezt a fickót újra.
- Adhatnak neked egy táskát hamis cuccal. szagold vagy kóstold meg, mielőtt pénzt adsz.
- Ne mutasd meg a pénzed vagy a pénztárcádat, mielőtt ellenőriznéd a cuccot. ha 100%-ig biztos vagy benne, akkor add oda a pénzt.
- Néha azt mondják, hogy 60$, aztán mindig emelik az árat. soha ne hagyd, hogy ezt tegyék.
Én mindezeket tapasztaltam. Még én is azért jöttem ide, hogy találjak egy tisztességes eladót, de nem sikerült. Mert az eladók senkiben sem bíznak. Szóval neked is ezt kell tenned.
Mit tehetsz?
Próbálj meg találni valakit, aki ismer valakit, ez az egyetlen módja. Egyébként a levegőbe fog verni.