Question Információk a kutatási vegyi anyagok és a vegyi anyagok clearnet szállítóiról

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Üdvözlöm!

ahogy a címben is szerepel, vannak tapasztalataim néhány eladóról és a kutatási vegyszerekről (amelyek mindig legálisak/legálisak az eladó országában a vásárlás időpontjában), és szeretném megosztani őket.
Tehát a kérdéseim a következők:

Megengedett-e az explicit szállítókról való beszélgetés? Hová tegyem ezeket az információkat. Jó lenne, ha lenne egy saját szekció a clearnet kutatási vegyszereknek és az eladóknak. Létre lehet hozni?
Ha nem, akkor melyik szekció lenne megfelelő?

Köszönöm. :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Köszönjük a linket.
A tisztázás érdekében: nem képviselek eladót, és nem is akarok hirdetni egyet sem.
Inkább egy egységes szálra gondoltam, ahol a vásárlók több RC szállítót és a velük szerzett tapasztalatokat vitathatják meg.
Hol kellene ezt létrehozni?

Egy másik kérdés:
Hol a legjobb hely, hogy tegye közzé a keresés egy eladó egy adott kutatási vegyi anyagok. Pl. alfa-pirrilidinek (alfa-pvp, alfa-php) vagy 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Kaptam egy 2 g mefedron mintát az országomból. 5/5 csomagolás :) Akció 4/5 Általában ez a termék jó volt, több volt a szerotonin, mint a dopamin. Olyan ember vagyok, aki ritkán szed semmit, így a neurotranszmittereim normálisak. Hosszabb használat után ez a mefedron eltömítette az orromat, ami inkább a 3cmc, 4cmc-re jellemző. Volt egy keserű rafting is. A hatása kellemes, nem tolakodó. Az ereszkedés nem volt nehéz. nagyszerű lehetőség a klubba járáshoz vagy az egyedülléthez. Köszönöm szépen az eladónak és @Glitchy. Csodálatosak vagytok 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ez egy igazán jó áttekintés volt

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Azt hiszem, van egy RC részlegünk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Az RC rész a legújabb RC-k szintéziséről szól. Ez 1000 dollárba kerül, hogy megnézze ( vannak más módok is, de ez az alapvető mód). Néhány munkatársnak ingyenes hozzáférése van, de ha én lennék (és nem azt mondom, hogy ez így van), akkor ezeknek a munkatársaknak elég képzettnek kellene lenniük ahhoz, hogy elvégezzék azokat a dolgokat, amelyeket nem láttam ott. Abban a fórumban nincsenek L-meth orrbelégzők, ez komoly kémia (úgy hallottam)