Question Ha van egy embercsoportom és egy üzletem, és ide akarom őket költöztetni, hogy a BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ha van egy csoport emberem és egy boltom, és ide akarom őket költöztetni, hogy a BB-n keresztül vásároljanak, hogy biztonságosabbnak érezzék magukat, rendben van ez? Abban az értelemben, hogy talán sokat fognak vásárolni nekem, az elsőtől kezdve vásárolhatnak tőlem, hogy új eladó/eladó vagyok?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Bocsánat ,van még egy kérdésem. Ha valaki hozzászól egy szálon ''i m keres szintetikus kannabinoidokat'', akkor átirányíthatom őt a BB drogpiacon lévő bejegyzésemre ,vagy hagyhatok neki egy privát üzenetet ? Köszönöm szépen

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Igen, megteheti. Azt mondanám, hogy szükséges

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
De ne feledje, jó ökölszabály, hogy minden üzletnek át kell esküdnie a fórumon. Ha megpróbálsz egy felhasználót bármilyen üzenetküldőbe csalni, hogy megkerüld a letéti letétet, az azonnal a csaló árnyékát vetíti rád...

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
jövünk kifejezetten escrow . az ügyfelek boldogan escrow :)
még egy kérdés . A reship politika elfogadott ?

# Európában kínálunk 100% reship vagy pénzt vissza !

## Az európai területen kívül csak 25% pénzvisszatérítést vagy 25% reship esetén bármilyen veszteség vagy ha vissza a feladónak már nem lehet felvenni. Tehát a csomag örökre elveszett !

## A nyomon követés nélkül feladott csomagokra nem kínálunk visszaszállítást!

## 10g alatti megrendeléseket nem küldünk nyomon követéssel!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ezért csak az EU-ban kell dolgoznia. Ami a nyomon követés nélkül küldött és a vevő által meg nem kapott csomagokat illeti, teljes visszatérítést fogok végezni.

Letéti letétünk garantálja, hogy a vevő vagy megkapja az árut, vagy visszakapja a pénzt. Bármilyen eltérés ettől a szabálytól nem oké.