Hajlandó vagyok fizetni 20 kg a-pvp szintézis egyszerű recept berendezésért

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Tajvani vagyok, és nem értek angolul. Fordítót használok a beszélgetéshez. Egyszerű berendezésekre és receptanyagokra van szükségem. Az összeset megvásároltam. A tanulmányom videójában szereplő 1-10 kilogramm etil-acetát jég csak kis mértékben kristályosodik fagyasztáskor. Egyszerű felszerelésre van szükségem. Hajlandó vagyok USDT-t fizetni a receptért. Köszönöm.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
154
Deals
23
Hé!
Itt nem kell fizetnie semmiért. Csak kezdje el az utazást a kémiába, és vezessen a sikeres szintézishez néhány alapvető téma elolvasásával:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...igation-of-laboratory-methods-and-names.1186/
A laboratóriumi GYIK szakaszban alapvető információkat kaphat, miután elolvasta az érdekes témákat vagy a pvp szintézisben szembesülő dolgokat, képes lesz arra, hogy sikeresen elvégezze azt.
Azáltal, hogy köszönetet mondunk a szakembereknek és a munkájuknak - a tudásunk egy darabban lehet.
Javasolnám, hogy tegye meg az 1. lépéseket az angol nyelvtanulásban is - ez nagyon hasznos a megértéshez és a beszédhez, a fordítók nem mindig helyesen fordítanak.:)