Question Hogyan fogsz gyógyszerértékesítést indítani?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Üdvözlöm, gyógyszerész vagyok, elég hosszú önéletrajzzal.
Nagyon kíváncsi vagyok erre a témára, és már egy éve gondolkodom ezen a hipotetikus problémán...
Tegyük fel, hogy valakinek megvannak a képességei/eszközei egy kisüzemi gyógyszergyártáshoz.
Tegyük fel, hogy ez a személy nem tervezi, hogy erős cuccokat készítsen, csak a szokásos recepteket (benzók, barbik, stb.) príma minőségben (kevésbé gyakoriak a halálos kölcsönhatások/stb.).
A kérdés a következő:
Hogyan fogja ez a személy elkezdeni a drogok értékesítését? Milyen lehetőségei vannak, és mekkora kockázatot jelentenek az egyes lehetőségek?
Tegyük fel, hogy ő, mint a breaking bad sorozat, egy agyas csávó, hogy hiányzik az utcai készségek... így nem tudja, hol kezdje.

Üdvözlet a nyugat-európai

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Üdvözlöm! Először is, ennek a személynek meg kell tanulnia, hogyan lehet névtelenül viselkedni az interneten (Ha ez a személy biztonságosan akar értékesíteni a weben keresztül). A következő lépés a megfelelő piactér megtalálása, ahol termékeket tud eladni. Ki kell találnia, hogyan használjon névtelen kriptovalutákat, hogy fizetéseket kapjon és biztonságban maradjon.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Én azzal kezdeném, hogy tanulmányoznám annak a régiónak a törvényeit, ahol tevékenykedni tervez. Megfelelően meg kell értenie a jogi kockázatokat, mielőtt elkezdené az értékesítést. Ezután, ahogy Patton mondta, kutassa fel az internet anonim használatát, a csomagok küldését és fogadását. Tanulmányozza a pénzmosással kapcsolatos kérdéseket. Állítson össze egy csapatot azokból az emberekből, akikkel a munkája során kapcsolatba fog lépni. Állítson fel gyártást, marketinget, üzemeltesse saját értékesítési oldalait, vagy használja ehhez a helyi piactereket.

Könnyebb, mint amilyennek első látásra tűnik.

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
minden bűnüldöző szerv felé ez nem jelenti a bűnösség beismerését.

hajlandó lennék megosztani mindent, amit megtanultam abból, hogy a nem drogkereskedőből egy tisztességes méretű műveletté váltam. körülbelül 4 hónapba telt, mire elértem a 6-os és az 5-ös szintet, azt hiszem.

Van képeket, hogy mentse a legtöbb ezt azonban visszaállítják a pc biztonsági mentés, így enyhén szétszórt.

Ha érdekel és halálosan komolyan. én segítek.