Question Hogyan készítsünk szintetikus kokaint?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Javaslom, hogy nézzen utána a mefedronnak. Egyszerűbb és gyorsabb, mint a szintetikus kokain előállítása. Ráadásul jövedelmezőbb is.

Csapatunknak nincs tapasztalata a szintetikus kokain szintézisében. Csak a folyamat elméletét ismerjük. De a szintetikus kokain előállítása még elméletben is összetett és többlépcsős folyamat.

Last edited by a moderator:

matbuhahah202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
a kokain szintetizálása nagyon nehéz és hosszú folyamat, ráadásul nem költséghatékony, ezért nem csinálja senki.

matbuhahah202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
A mefedron esetében lehetséges-e a nitroetánt más típusú oldószerrel helyettesíteni? a nitroetán túl robbanékony az én ízlésemnek.

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
A meph szintézis nem igényel nitroetánt, csak benzolt, DCM-et, THF-et, vagy akár EtOAc-t, szinte bármilyen nem poláris oldószert.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
A fórum különböző szintézisútvonalakat ír le. Válassza ki azt, amelyikkel szeretne kezdeni. Ha bármilyen kérdése van, tegye fel egy adott fórumtémában.

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Néhány évvel ezelőtt az mdppp majdnem ugyanaz csak 8 vagy 10-szer erősebb ÉS az időtartam ugyanaz ,csak a traste és a szag diferent és nincs zsibbasztó hatás ,én tettem egy kis lidocaína hcl ÉS az emberek azt mondták, hogy a coca ,az mdphp a második a hasonlóságban ,talán valaki itt gareth a síntesis néhány ,

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Nagyon különböző anyagok. Coca, mert volt fagyasztó hatás, placebo