Question Hogyan kell sókat (amfetamin, mdma, kokain) műanyagba impregnálni, szállítani és a célországban visszaszerezni a sókat.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
A kokainlaborok felemelkedése Európában a csempészett kokain "halálát" jelzi

Kábítószer-szakértők a VICE World News-nak elmondták, hogy a csempészek egyre inkább tiszta kokaint oldanak fel anyagokba, és nagyszabású európai laboratóriumokban állítják elő.

"A gyűrű kokainnal átitatott műanyag granulátumokban szállított: ez a módszer azt jelentette, hogy a kábítószer teljesen kimutathatatlan a szokásos vámellenőrzések során - magyarázta a rendőrség."

Hogyan impregnálták a kokaint a műanyag pelletekbe?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Unalmas dokumentumok nyomtatott a4-es másolópapírját használtam 10g amfetamin-szulfát beáztatására, amit be nem áztatott dukumentumokkal kevertem és szárítás után újszerűre préseltem. személyesen repültem velük, még további ellenőrzéseken is átment np, idk mi volt a veszteség, de kevésnek képzelem, mivel a "tea" erős volt.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
milyen oldószert kellett használnod, voltak-e minőségi problémáid, tudomásom szerint az amfetamin zárt csomagolás nélkül romlik. megmérted a termékedet a fordított konverzióhoz, veszteségek voltak.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Víz.
Nem olvasta el? A lapokat forró vízbe áztattam és megittam, nem vártam meg a párolgást.
Természetesen voltak veszteségek, és természetesen még nagyobbak lesznek a veszteségek, ha vissza akarja konvertálni

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Sokkal jobban működik, ha "Ligninmentes" papírt használ, amely a művészeket ellátó helyeken kapható. Ezt elsősorban akvarellfestményekhez használják, és sokkal jobban és egyenletesebben veszi fel a vizet. Ez az a papír, amely LSD lapok fektetésére is használható, akkor meg kell győződni arról, hogy Ligninmentes és klórmentes, de a legtöbb papír manapság már amúgy sem klórral fehérített.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Én azt csináltam, amit te kokainlaboratóriumnak nevezel.
Ez csak akkor van, ha közvetlenül Dél-Amerikából importálod.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
mennyibe kerül az 5 kilogramm megvásárlása a gyártótól, milyen veszteségek keletkeznek a termék átalakítása során?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 A brazíliai import rendben van?
@UWe9o12jkied91d 10g papírlaponként sok, hihetetlen egy vékony papírlapon ennyi amfetamin lehet.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Igen, de nem kis mennyiségben

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Igen, de nem kis mennyiségben

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Van valakinek információja a kokain szagtalan papírba impregnálásához.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ha rájöttél erre a problémára, kérlek, oszd meg velünk is. Életem nagy részében kimaradtam a fűbizniszből, mert túl büdös, ha csak szagtalan papírba tudnám impregnálni, miért nem gondoltam erre korábban...

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Olyan brazilokkal dolgozom együtt, akik ezt csinálják, de nem mondják el, hogyan, így tudom, hogy ez 100%-ban lehetséges. A papírnak olyan szaga van, mint a régi szivaroknak, ha nagyon közelről szagolod. Az extrakcióhoz 97%-os etanolt használunk. Nem denaturáltnak hívják, és nekem is kellett vennem vízdesztillálót. Tudom, nagyon homályos, de talán egy vegyész közöttünk több infót tud átadni.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
u van kapcsolattartó a koksz európai importálásához?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Azt hiszem, a vizet is használhatja, de attól függ, hogy milyen formában van a papíron. Ha ez Base víz nem fog működni, ha ez HCL víznek jobban kell működnie, mint az etanol.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Oldja fel, és permetezze a papírra, hogy van ez. Itt nincs nagy kémia. Ezután újra kivonja, és fényesíti, és kész a végtermék.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ha összefogunk, felfedjük a titkukat. Készen állok a minták anyagának átvételére és spektrométeren és egyéb analitikai berendezéseken történő elemzésére.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Ez a téma nagyon érdekes, különösen a műanyag impregnálás. Szerintem ez egy nagyon jó módszer, de nem tudok semmilyen információval szolgálni, mert én inkább az európai nagykereskedelmi termékforgalmazás ágában vagyok, de nagyon érdekel a téma.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Ha a hordozó termék száraz, mint a ruhák, papír stb... akkor impregnálni kell, mint alap (kevesebb szag, kevésbé érzékeny a nedvességre, erősebb... stb...) , ha ki akarja venni, csak keressen egy olyan oldószert, amely nem oldja fel a hordozó terméket. Oldja fel a kokain bázisát ebben az oldószerben, és kristályosítsa ki ebben az oldószerben a hcl-t. Néha először meg kell tisztítania az oldott kokainbázist, mert a hordozótermékből színt kaphat. Például a farmer kék gallérja, amikor hordozótermékként használja.
Amikor a bűnüldöző szervek letartóztatnak egy kokainlaboratóriumot, akik kimossák a kokaint a hordozótermékekből, mindig sok oldószert látnak (aceton/mek/hexan/etilacetát).
Hollandiában is sok balesetet (robbanás/tűz) látni a kis méretű kokain "mosó" laboratóriumokban.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Nem kell impregnálni, mint alapot, különösen a szag becouse bázis erősebb szagú, mint a hcl, bázis paszta van a legrosszabb, ez a különböző szennyeződések jelenléte és a gyártás során használt oldószerek, mint például a kerozin vagy a benzin... Néha a "hordozó" büdös lehet a hcl-től függően, hogy melyik konyhából származik, általában el akarod kerülni a kolumbiaiakat az erős dízelszag miatt, a peruiak majdnem ugyanazt a módszert alkalmazzák, mint a kolumbiaiak, de jobb, a legjobb választás a boliviai hcl, ők még mindig a régimódi dietil-étert használják a hcl formájának előállításához és a mosáshoz, ezért van a boliviaiaknak kevesebb szaguk a többiekhez képest....
Ez a fajta rendszer a hcl-el a kis csempészeknek való, akik néhány kilót próbálnak behozni a/b-ből... A nagyfiúk ebben az iparágban a tészta alapot többféle formában impregnálják, ahogy tetszik és ugyanúgy hozzák vissza a célállomáson lévő laborba, mint ahogyan azt a hazájukban a dzsungelben teszik SA-ból.