Question Hogyan kell főzni 2cb "tussibi"

KhalilMufasa1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Helló srácok!

Gondolkodom a "rózsaszín kokain" vagy "tussibi" eladásának megkezdéséről, de nem tudok semmit....

Ha valaki megtanítana, hogy hogyan kell csinálni... ill aprecciate.

Csak azt tudom, hogy mire használják, de nem tudom, hogyan kell csinálni...

Köszönöm.

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
ellenőrizheti a drugsdata.org oldalon

ennek semmi köze a Shulgins 2C-B-hez. A "Tusi" vagy "Pink" a ketamin és az MDMA keveréke, minden szakácsnak más-más arányt használnak a keverékükhöz. vannak nem aktív részek is, amelyek nem jelennek meg a teszteredményekben, de jelentették, hogy ízesítők, ételfesték (természetesen a megjelenés miatt) és B12-vitamin.

A spanyolországi mellszobrokból mutatnak néhányat a használt felszerelésből, egyszerű folyamatnak tűnik. Lehet, hogy van néhány srác a fórumon, aki el tudna vezetni ebben a folyamatban, de leginkább úgy néz ki, mint egy próba és hiba folyamat a használt arányok tekintetében.

Itt van néhány friss eredmény a 'Tusi' témában a drugsdata.org-on.

Code: AC2022C054

Eladva mint: X
  • MDMA
  • Koffein
  • Ketamin
  • Ketamin prekurzor A
  • 100
  • 20
  • 20
  • 1
Sze 23, 2022
Peoria, IL

Tusi
Code: MDE2C

Eladva mint: Tusi
  • Ketamin
  • Koffein
  • Ketamin prekurzor A
  • MDMA
  • 9
  • 2
  • 2
  • 1
Sze 21, 2022

Pink Tuci
kód: : Pink1

Eladva mint: Pink Tuci
  • MDMA
  • Koffein
  • Ketamin
  • Ketamin prekurzor A
  • 8
  • 7
  • 5
  • 1
Jul 07, 2022
Los Angeles, CA

Pink Powder
Eladva mint: 2C-B
  • Ketamin
  • MDMA

Sep 02, 2022
Bécs, Ausztria

Ha van hozzáférésed egy jó tétel Pinkhez, amit az egyik forrásodtól megvásárolhatsz, azt tanácsolnám, hogy küldd el a barcelonai Energycontrolnak, és az eredmények képesek lesznek végleges eredményt adni a felhasznált arányokban, amelyet modellként használhatsz a saját tételed létrehozásához.

KhalilMufasa1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Először is, köszönöm ur segítségét!

Tudom, hogy mit kell használni. Azt szeretném tudni, hogyan kell használni.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Igen ám, de ők nem erre a tussira utalnak. Vesznek egy csomó mdma-t más vágásokkal rózsaszínűre festik, és azt mondják az embereknek, hogy ez 2cb. Ha igazi 2cb-t adsz nekik, nem tudnak mit kezdeni vele lol

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Valóban, a 2C-B túl erős a vásárlóközönség számára, akik "Pink/Tusi" szippantani akarnak, a probléma az is, hogy a tételek annyira változnak a séfektől függően, ami sok szemetet hoz létre a piacon, valamint sok más szart is, amit az emberek nem akarnak szippantani, mint például a meth vagy az RC nyomai. Egyszer kipróbáltam, és úgy gondoltam, hogy pénzkidobás volt, sokkal élvezetesebb volt csak MDMA-t és ketamint venni a kívánt arányban, amit akartam arányt, mint szippantani többnyire tömegnövelő anyagokat élelmiszerfestékkel keverve MDMA & Ket-vel keverve

reddevil

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
amit @kennet posztol, azok valódi teszteredmények szar cuccokról, csak mdma és keta keverve olyan szarokkal, mint a koffein. ez az, amit főleg a piacon lehet találni, ha nem ismered a megfelelő embereket, akik megveszik a cuccot. ez biztos.
Igen, az mdma és a keta határozottan jó összetevők, de ezeknek kell a fő összetevőnek lenniük, ami hallucinációkat okoz, és mindig könnyűnek kell érezned magad, nem nehéznek, mint az mdma vagy a keta.

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Európában tisztább tételeket fog látni. MD, Ket, 2cb tűnik a legnépszerűbbnek. de láttunk már Ket, MD, 3mmc vagy néha nyomokban kokainból származó eredményeket is.

Az államokban viszont a drogadatokon megnézve sokféle véletlenszerű szart találsz.

reddevil

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Igen, tudom drugsdata, ez egy olyan weboldal, ahol lehet közzé teszteredményeket. a rossz megjegyzésem nem volt a te haver, hanem a cucc, hogy az eredmények mutattak.

A valódi tusi pszichedelikus min hatása a nexusból, a tiszta 2cb kristályokból származik.
más pszichedelikus összetevők is jelen vannak, de a fő a nexus.
2CH5ONTP1j